Μια νύχτα με τον Έλτον Τζον

Ο γνωστός τραγουδιστής ξεκινησε την εκπομπή με πολύ κέφι, χιούμορ και έναν αυτοσαρκαστικό μονόλογο:

«Βρίσκομαι σε μια πολύ ιδιαίτερη φάση της ζωή μου, καθώς πριν από λίγους μήνες ο Ντέιβιντ και εγώ γίναμε γονείς ενός πανέμορφου αγοριού. Όπως βλέπετε ακόμη δεν έχω χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης…»

«Προκειμένου να βρούμε την κατάλληλη παρένθετη μητέρα για το παιδί μας, ψάξαμε αρκετά. Αφού η Λατόγια Τζάκσον αρνήθηκε, πήγαμε στη δεύτερη επιλογή μας»

«Πολλοί θα αναρωτιέστε πως θα είμαι σαν πατέρας. Οφείλω να σας πω ότι θα κάνω ό,τι ακριβώς κάνει ένας συνηθισμένος μπαμπάς: θα αλλάζω πάνες, θα του μάθω να κάνει ποδήλατο, θα το διαβάζω… απλά όταν τα κάνω όλα αυτά θα δείχνω και θα είμαι… ο Έλτον Τζον»

«Και όσους ακόμη πιστεύουν ότι είμαστε ασυνήθιστοι γονείς να σας πω ότι δεν ήμαστε οι μόνοι στη ζωή του παιδιού. Θα έχει και τη νονά του, τη Lady Gaga! Αυτό είναι αλήθεια και όχι αστείο»

«Είμαι ο Έλτον Τζον και μην τολμήσετε να αλλάξετε κανάλι»

Δείτε το σχετικό βίντεο

Στη συνέχεια ο γνωστός τραγουδιστής, έπαιξε διάφορα σκετς -μεταξύ των οποίων και ένα με τον Τομ Χανκς-, άλλαξε πολλά εντυπωσιακά κοστούμια -από καουμπόϊ μέχρι κριτικός κινηματογράφου- και τραγούδησε μαζί με τον Λεόν Ρούσελ, αλλά και μόνος του αρκετές από τις μεγάλες του επιτυχίες.

Αυτό βέβαια, που καταχειροκροτήθηκε ήταν η σκηνή στην οποία παριστάνοντας τον εαυτό του προσπαθούσε να πείσει την Βασίλισσα Ελισάβετ να συμμετέχει στον γάμο του Πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον. Η συζήτηση ήταν ιδιαίτερα έντονη και φυσικά κατέληξε σε καυγά.

Δείτε τα σχετικά βίντεο

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.