Hollywood news


Jodie Foster

«Μετέφερε μια ολόκληρη ζωή γεμάτη πόνο στον χαρακτήρα για τον οποίο συζητάμε εδώ και χρόνια», ανέφερε η Jodie Foster για τον Mel Gibson, συμπρωταγωνιστή της στην νέα ταινία «The Beaver» καθαγιάζοντας τον αυστραλιανής καταγωγής ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Κίνηση την οποία ο Mel Gibson έχει ανάγκη. Η καριέρα του έχει πάρει την κατηφόρα από το 2006 που ο 55χρονος Gibson συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος.

Οι δικαστική του διαμάχη με την τελευταία του σύντροφο, Oksana Grigorieva ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα.

Στην ταινία «The Beaver» σκηνοθετημένη από την Jodie Foster, ο Mel Gibson υποδύεται έναν παρατημένο σύζυγο και επιτελικό στέλεχος που υιοθετεί ένα ζωάκι-κούκλα καθώς η ψυχή του διψά για επικοινωνία. Και αποδεικνύει ότι τα σενάρια της μεγάλης οθόνης αντλούν από την ίδια τη ζωή…


Martin Sheen

«Ξέρω τι κόλαση περνάει. Κι εγώ είχα στο παρελθόν ψυχωτικά επεισόδια. ΄Ένα απ’ αυτό έγινε μπροστά στην κάμερα. ΄Ηταν η εναρκτήρια σκηνή του “Αποκάλυψη Τώρα”…» είπε ο 70χρονος Martin Sheen για το γιο του, Charlie Sheen, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα από την κατάχρηση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών.

Προσφάτως, η καριέρα του Charlie Sheen στο τηλεοπτικό σίριαλ «Two and a Half Men» τερματίστηκε και επισήμως από την Warner Bros.

Το στούντιο έστειλε στον ηθοποιό μια επιστολή σήμερα ενημερώνοντάς τον για την λύση της συνεργασίας, λόγω της άσχημης συμπεριφοράς και του εκκεντρικού έως προκλητικού τρόπου ζωής του.


Melanie Brown

«Και οι δύο εγκυμοσύνες μου ήταν τυχερές, ευτυχισμένες και χαρούμενες, ανεξάρτητα από την κατάσταση που βρισκόμουν.

Αυτή, ωστόσο, είναι διαφορετική, διότι είμαστε παντρεμένοι τέσσερα χρόνια, έχουμε ιστορία μαζί, είμαστε καλύτεροι φίλοι, είμαστε κι οι δυο σ’ αυτό, και είναι πέρα για πέρα υποστηρικτικός», είπε η 35χρονη πρώην Sprice Girl, Melanie Brown, για τον άντρα της, Stephen Belafonde, με τον οποίο περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η Brown έχει άλλα δύο παιδιά, την Phoenix, 12 χρονών και την Angel, 3 χρονών, ενώ ο Belafonde έχει άλλη μια κόρη τη Giselle από προηγούμενες σχέσεις τους.

John Travolta

«Είμαι ο πιλότος σας που σας μιλώ, μπορεί όχι για σήμερα, αλλά σας εγγυώμαι ότι τα παιδιά στο πιλοτήριο και η ομάδα που σας περιποιείται ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την αεροπορική ασφάλεια όσο εγώ».

Αυτό είναι το μήνυμα που μαγνητοσκοπήθηκε ώστε ο John Travolta να υποδέχεται τους επιβάτες των αερογραμμών της αυστραλιανής αεροπορικής εταιρείας Qantas.

Και μπορεί ο ίδιος να έχει δίπλωμα πιλότου και να είναι το πρόσωπο της εν λόγω εταιρείας, οι εργαζόμενοι, όμως, σ’ αυτήν δεν φαίνεται να έχουν δεχτεί με καλό μάτι την κίνηση.

Δεν τους αρέσει καθόλου ο χαρακτηρισμός «ομάδα» που τους παραπέμπει στα … McDonald’s όπως αναφέρουν και θα προτιμούσαν τον ήρωα – πιλότο Richard de Crespigny που έσωσε 466 ζωές σε ένα ατύχημα να απευθύνει το λόγο αντί του Travolta. Να τους αδικήσουμε;

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.