Οι συσκέψεις, οι «53+» και το «μέτωπο λογικής»

Οι επιλεκτικές συνάξεις στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών, οι «παρενέργειες» από την προσπάθεια διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ προς τα κεντροαριστερά και οι διεργασίες επαναπροσδιορισμού της τάσης

Με ένα tweet επέλεξε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη σύναξη στο γραφείο του το βράδυ της περασμένης Δευτέρας: «Ολες οι μυστικές συναντήσεις γίνονται στο υπουργείο Οικονομικών. Εφόσον όμως το επιτρέπει ο καιρός, θα γίνονται στην πλατεία Συντάγματος» ανέφερε με το γνωστό δηκτικό ύφος του ο επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου και εκ των βασικών παραγόντων της εσωκομματικής κίνησης των «53+».

Η αλήθεια είναι ότι όποιες και αν ήταν οι αρχικές προθέσεις, μόνο μυστική δεν παρέμεινε η συνάντηση πλειάδας υπουργών, βουλευτών και κομματικών στελεχών της τάσης στο γραφείο του κ. Τσακαλώτου, καθώς γρήγορα έγινε αντιληπτή από τους δημοσιογράφους και πυροδότησε το εσωκομματικό ενδιαφέρον αλλά και τον προβληματισμό ιδιαιτέρως μεταξύ όσων στελεχών των «53+» δεν είχαν ενημερωθεί και δεν είχαν προσκληθεί, όπως ούτε και σε άλλες παρόμοιες συνάξεις στο ίδιο γραφείο, καθώς δεν ήταν ούτε η πρώτη και ίσως ούτε η τελευταία.

Περιεχόμενο για συνδρομητές

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tovima.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Έχετε ήδη συνδρομή;Μπορείτε να συνδεθείτε από εδω

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.