ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Τοξότης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 3/11 έως 9/11

Είναι περίοδος ανασκόπησης, συγχώρεσης και συναισθηματικής αποτοξίνωσης — μια βαθιά κάθαρση που σε προετοιμάζει για το νέο ξεκίνημα που έρχεται.

ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Τοξότης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 3/11 έως 9/11 2

Αγαπημένε Τοξότη, με τον Άρη να περνά στο ζώδιό σου στις 4 Νοεμβρίου, μια σπίθα ανάβει μέσα σου. Η ενέργειά σου ανανεώνεται, η αυτοπεποίθησή σου εκτοξεύεται και η επιθυμία σου να δράσεις γίνεται ακατανίκητη. Θες να ξεφύγεις από ό,τι σε κρατά πίσω, να ανοίξεις νέους δρόμους, να ζήσεις ξανά με ενθουσιασμό. Αυτή η μετάβαση σου δίνει το θάρρος να κυνηγήσεις τα όνειρά σου με πάθος, αλλά σε προειδοποιεί και για την παρόρμηση — το μέτρο θα είναι ο σύμμαχός σου. Ο κόσμος μοιάζει να ανοίγει μπροστά σου, και κάθε σου βήμα, αν γίνει με πίστη, μπορεί να σε οδηγήσει πιο κοντά στην ελευθερία που τόσο αγαπάς.

 

Μαζί, η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 5 Νοεμβρίου σε προσκαλεί να κοιτάξεις την καθημερινότητά σου μέσα από άλλο πρίσμα. Θέματα εργασίας, ευεξίας φτάνουν σε κορύφωση· ίσως ολοκληρωθεί ένα επαγγελματικό project ή αποφασίσεις να αλλάξεις ρουτίνα για να νιώσεις καλύτερα σωματικά και ψυχικά. Αυτή η Πανσέληνος είναι πρόσκληση να φροντίσεις τον εαυτό σου — να αφήσεις πίσω συνήθειες που σε εξαντλούν και να δημιουργήσεις χώρο για κάτι πιο ουσιαστικό. Η αληθινή δύναμη δεν είναι μόνο στο τρέξιμο, αλλά και στην ανάσα.

Επίσης, η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό, φωτίζοντας τον εσωτερικό σου κόσμο. Γίνεσαι πιο διαισθητικός, πιο ευαίσθητος, ίσως και πιο νοσταλγικός. Πρόσωπα ή αισθήματα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν, ζητώντας επανεκτίμηση. Η Αφροδίτη σού θυμίζει ότι πριν αγαπήσεις ξανά, χρειάζεται να συμφιλιωθείς με ό,τι άφησες πίσω.

Η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει ανάμεσα σε δράση και ενδοσκόπηση. Από τη μία, το πύρινο πνεύμα σου θέλει να προχωρήσει· από την άλλη, η ψυχή σου ψιθυρίζει να κοιτάξεις μέσα σου. Η ισορροπία αυτών των δύο δυνάμεων είναι το κλειδί — γιατί μόνο έτσι ένας Τοξότης βρίσκει τον αληθινό του προορισμό: όχι σε έναν τόπο, αλλά σε μια αίσθηση πληρότητας.

Ευνοϊκές Ημέρες: Τρίτη, Παρασκευή, Κυριακή
Μη Ευνοϊκές Ημέρες: Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο


Τι συμβαίνει τελικά με τους άντρες σήμερα;

Η Ειρήνη και η Έλενα ανοίγουν τη συζήτηση για την ανδρική ανασφάλεια, τη σύγχυση ρόλων, το dating στην εποχή των social media και τα όρια που οι γυναίκες δεν είναι πια διατεθειμένες να διαπραγματευτούν.


READ MORE

Exit mobile version