ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Τοξότης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 22 έως 28/4

Τοξότης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 22 έως 28/4 2

Φαντάζομαι ότι με χαρά θα θέλετε να αφήσετε πίσω σας τον Απρίλη και να περάσετε στον Μάη προβλέποντας σε κάτι καλύτερο και μάλλον δεν έχετε και άδικο. Αυτή η τελευταία εβδομάδα αλλά και οι τελευταίες μέρες του Απρίλη έχει πολλά από τα συστατικά που την καθιστούν ρευστή και απρόβλεπτη για αυτό ψυχραιμία.

Η έξτρα επιβαρυντική αιτία, η οποία αγγίζει είναι αλήθεια λιγότερο προς εσάς συγκριτικά με τους Υδροχόους, τους Σκορπιούς, τους Ταύρους και τους Λέοντες και προέρχεται από την πανσέληνο που γίνεται στις 25 στον Σκορπιό. Έστω και με έναν άμεσο τρόπο μπορεί να αγγίξει και εσάς. Οι τομείς που απαιτούν προνοητικότητα και προσοχή είναι δύο. Ο ένας αφορά τα επαγγελματικά-αντικείμενο εργασίας, άτομα, περιβάλλον- και ο άλλος την υγεία. Έως τις 29 καλείστε να μην παίρνετε τίποτα αψήφιστα γύρω από αυτά. Από τις 25 ο Ερμής γυρνάει σε ευθεία τροχιά και αυτό θα δώσει μία ενθαρρυντική κινητικότητα παντού η οποία θα γίνει πιο φανερή το πρώτο μισό του Μάη. Έστω και με τα πάνω κάτω συμπάθειες, αγάπη και οικονομικά όλο και κάπως θα απαλύνουν τα αρνητικά.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Δευτέρα έως Τρίτη μεσημέρι, 26 έως 28 μεσημέρι

 


Το «Έχεις Δυο Λεπτά» επέστρεψε και τo πρώτο επεισόδιο του δημοφιλούς podcast για το 2026 είναι αφιερωμένο στους στόχους

Αφού ακούσεις το σημερινό επεισόδιο, θα έχεις όλη την έμπνευση και όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να γίνει φέτος η χρονιά που θα κάνεις τα πιο μεγάλα και πιο ουσιαστικά βήματα!


READ MORE

ΑΠΟΡΡΗΤΟ