ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Τοξότης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2 έως 8/2

Τοξότης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2 έως 8/2 2

Ο Γενάρης ξεκίνησε να δίνει κάποια θετικά μηνύματα και ο Φλεβάρης όπως φαίνεται δεν θα σταματήσει. Αυτή η εβδομάδα με την μετακίνηση του Ερμή στον Υδροχόο στις 6 και με την Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο στις 10 θα δώσει μια πιο δημιουργική πνοή στα πράγματα. Στα οικονομικά το «παιχνίδι» έσοδα-έξοδα είναι ακόμη σκληρό αλλά δεν είναι χαμένο.

Το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο σας στις 4 και η παραμονή της εκεί έως και τις 6 βοηθάει την έμπνευση αλλά και την επιθυμία να περάσετε σε πιο δραστικές αποφάσεις προκειμένου να επιφέρετε βελτιώσεις και αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωή σας.

Εργασία, σπουδές, οικονομικά αλλά και ευχάριστες ερωτικές ή επιβεβλημένες σχέσεις που θέλετε – δεν θέλετε πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν.

Βλέπετε ο Κρόνος – το βάρος, το εμπόδιο, το ανυπέρβλητο, που πρεσάρει το ζωδιο σας εντείνει και πολλαπλασιάζει τα διάφορα «πρέπει». Αυτά μπορεί να είναι πιο φανερά σε εσάς του Νοεμβρίου, φάση είναι …θα περάσει.

Ευνοϊκές μέρες: 4,5,6.9


Από την τάξη στη Βουλή: Η Υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη σε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης

Τι σημαίνει να έχεις υπάρξει δασκάλα πριν γίνεις Υπουργός Παιδείας; Η Σοφία Ζαχαράκη, Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού δεν μιλά ως επαγγελματίας πολιτικός αλλά ως εκπαιδευτικός που έχει διδάξει σε όλες τις βαθμίδες, έχει δουλέψει παράλληλα σε διαφορετικά σχολεία για να συμπληρώσει το ωράριο της, έχει κάνει μάθημα σε παιδιά διαφορετικών ηλικιών, δυνατοτήτων και κοινωνικού στάτους.


READ MORE

ΑΠΟΡΡΗΤΟ