ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Τοξότης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 16 έως 22/2

Τοξότης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 16 έως 22/2 2

Με πιο γερές, πρωτότυπες και έξυπνες διανοητικές δυνάμεις έως και τις 23 που Ερμής είναι στο πλευρό σας πρέπει κυριολεκτικά να … διακτινιστείτε για να προλάβετε πολλά. Προτάσεις, διευθετήσεις, επεξηγήσεις σε ασάφειες, συμφωνίες, διαδίκτυο και τα σχετικά του, γραπτά έγγραφα, σπουδές, μετακομίσεις, ταξίδια και πάσης φύσεως γραφειοκρατικά θέματα μπορούν να προχωρήσουν κάπως πιο ικανοποιητικά.

Από τις 24 και μετά σε όλα αυτά πιο προσεκτικά. Λάθη, καθυστερήσεις και μπερδέματα είναι πιθανό. Από τις 17 Φλεβάρη και για αρκετές ημέρες στο πλευρό σας εκτός του δυναμικού Άρη και η Αφροδίτη. Συμπέρασμα; Ο Φλεβάρης έως το υπόλοιπο του σε γενικές γραμμές είναι αυτός που μπορεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις, ευκαιρίες ή ευκαιριούλες – εδώ παίζει ρόλο και το προσωπικό σας ωροσκόπιο – σε εργασία, οικονομικά αλλά και στη σχέση σας. Ποιες θα ενισχύσετε, ποιες θα βάλετε στον πάγο, ποιες θα αφήσετε οριστικά πίσω; Σχέσεις συγγενικές, επαγγελματικές, φιλικές, κοινωνικές αλλά και ερωτικές. Ευνοούνται και οι καινούργιες.

Πιο ευνοϊκές: από Τετάρτη απόγευμα έως Παρασκευή 23.

Ημέρες προσοχής: 17, 18


Από την τάξη στη Βουλή: Η Υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη σε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης

Τι σημαίνει να έχεις υπάρξει δασκάλα πριν γίνεις Υπουργός Παιδείας; Η Σοφία Ζαχαράκη, Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού δεν μιλά ως επαγγελματίας πολιτικός αλλά ως εκπαιδευτικός που έχει διδάξει σε όλες τις βαθμίδες, έχει δουλέψει παράλληλα σε διαφορετικά σχολεία για να συμπληρώσει το ωράριο της, έχει κάνει μάθημα σε παιδιά διαφορετικών ηλικιών, δυνατοτήτων και κοινωνικού στάτους.


READ MORE

ΑΠΟΡΡΗΤΟ