ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Τοξότης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 12/1 έως 18/1

Σε προσωπικό επίπεδο, νιώθεις πιο άνετα να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι και να διεκδικήσεις με λόγια και στάση αυτό που θέλεις.

ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Τοξότης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 12/1 έως 18/1 2

Η προσοχή σου στρέφεται έντονα σε πρακτικά ζητήματα, Τοξότη, με μια ανάγκη να βάλεις τάξη τόσο στα οικονομικά όσο και στην εικόνα που έχεις για την αξία σου. Το βάρος πέφτει στο πώς διαχειρίζεσαι πόρους, υποχρεώσεις και σταθερότητα, όχι με άγχος αλλά με ρεαλισμό. Αυτό το διάστημα σου ζητά να πάρεις τον εαυτό σου πιο σοβαρά, να αναγνωρίσεις τι αξίζεις και να σταματήσεις να υποτιμάς τις δυνατότητές σου, ειδικά όταν πρόκειται για δουλειά, χρήματα ή συμφωνίες.

 

Επίσης, η Αφροδίτη στον Υδροχόο αλλάζει αισθητά το κλίμα και σου ανοίγει την πόρτα σε ένα πιο εξωστρεφές και επικοινωνιακό διάστημα. Οι επαφές πολλαπλασιάζονται, οι συζητήσεις γίνονται πιο ενδιαφέρουσες και δεν αποκλείονται μετακινήσεις, ταξίδια ή διαπραγματεύσεις που σου δίνουν νέες προοπτικές. Είναι ιδανική περίοδος για συμφωνίες, γνωριμίες και ανταλλαγή ιδεών, ενώ το φλερτ και οι ερωτικές επικοινωνίες αποκτούν παιχνιδιάρικο και ανάλαφρο χαρακτήρα.

Οι σχέσεις μπορούν να ανανεωθούν μέσα από καλύτερη επικοινωνία, ενώ νέες γνωριμίες μπορεί να ξεκινήσουν από το πιο απλό — μια συζήτηση, ένα μήνυμα, μια συνάντηση στον δρόμο. Το σημαντικό είναι να μην παρασυρθείς από υπερβολικές υποσχέσεις, είτε από εσένα είτε από τους άλλους.

Συνολικά, αυτή η περίοδος σου προσφέρει έναν όμορφο συνδυασμό γείωσης και εξωστρέφειας. Αν κρατήσεις ισορροπία ανάμεσα στη λογική και τον ενθουσιασμό σου, μπορείς να πετύχεις ουσιαστικές συμφωνίες και να νιώσεις ξανά ότι η ζωή κινείται προς τα μπρος με τρόπο που σε εκφράζει.

Ευνοϊκές Ημέρες: Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο
Μη Ευνοϊκές Ημέρες: Παρασκευή


Από την τάξη στη Βουλή: Η Υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη σε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης

Τι σημαίνει να έχεις υπάρξει δασκάλα πριν γίνεις Υπουργός Παιδείας; Η Σοφία Ζαχαράκη, Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού δεν μιλά ως επαγγελματίας πολιτικός αλλά ως εκπαιδευτικός που έχει διδάξει σε όλες τις βαθμίδες, έχει δουλέψει παράλληλα σε διαφορετικά σχολεία για να συμπληρώσει το ωράριο της, έχει κάνει μάθημα σε παιδιά διαφορετικών ηλικιών, δυνατοτήτων και κοινωνικού στάτους.


READ MORE

ΑΠΟΡΡΗΤΟ