Η εβδομάδα ξεκινά με πιο σταθερή ενέργεια, δίνοντας χώρο για πρακτικές λύσεις, νέες ιδέες και καλύτερη οργάνωση της καθημερινότητας. Ωστόσο, από τα μέσα της εβδομάδας το κλίμα αλλάζει αισθητά.
Στις 26 Φεβρουαρίου ξεκινά η πρώτη ανάδρομη πορεία του Ερμή για τη χρονιά στους Ιχθύες, φέρνοντας σύγχυση στην επικοινωνία, παρερμηνείες και επιστροφές προσώπων από το παρελθόν. Παράλληλα, στις 27 Φεβρουαρίου, το τετράγωνο Άρη – Ουρανού δημιουργεί ένταση, παρορμητικές αντιδράσεις και απρόβλεπτες εξελίξεις.
Η σύνοδος ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη στις 28 Φεβρουαρίου ενισχύει τη νοσταλγία και μπορεί να επαναφέρει παλιές αγάπες, μνήμες ή συναισθήματα που θεωρούσαμε κλεισμένα.
Ο Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες (από 26/02) φέρνει σύγχυση και καθυστερήσεις, λάθη σε επικοινωνία και μετακινήσεις, επιστροφές προσώπων από το παρελθόν, συναισθηματική θολούρα και νοσταλγία.
Στους Ιχθύες, ο Ερμής δυσκολεύεται να λειτουργήσει με λογική ακρίβεια, ενισχύοντας την ασάφεια και την παρερμηνεία.
