ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Παρθένος: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 29/4 έως 5/5

Παρθένος: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 29/4 έως 5/5 2

Ο Απρίλης φεύγει και όπως φαίνεται θα πάρει μαζί του ένα μεγάλο μέρος του άγχους, της νευρικότητας και της ανησυχίας. Αυτών δηλαδή που μεγεθύνθηκαν από τα μέσα του Μάρτη περίπου και μετά. Η μετακίνηση του Άρη στον Κριό στην Πρωτομαγιά θα κάνει λίγο χώρο για να δείτε τι θα κάνετε με συνεργασίες, συνεταιρισμούς και κάποιες από τις σημαντικές σας σχέσεις που μπορεί να διαταράχτηκαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο μέσα σε αυτό το μεταβατικό διάστημα.

Με νέο πνεύμα και διάθεση να αφήσετε πίσω πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις που δεν μπορούσαν να συνεχίσουν σύμφωνα με τις τωρινές σας απόψεις, προτεραιότητες και ανάγκες. Μάλιστα η παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο από τις 30 Απριλίου και μετά, θα ξεκινήσει να δημιουργεί εδώ και εκεί κάποιες… τάσεις εύνοιας και αυτή θα φανεί στα επαγγελματικά, τα οικονομικά, τα περιουσιακά και τα διάφορα συμφέροντά σας. Όσοι αλλάξατε αντικείμενο εργασίας ή χώρο εργασίας ή διαμονής από τώρα και μετά, θα μπορέσετε να προσαρμοστείτε καλύτερα. Επιχείρηση βελτίωσης και ανανέωσης για τις σχέσεις που δοκιμάστηκαν αλλά άντεξαν ας ξεκινήσει τώρα. Δυνατότητες όμως και για νέες γνωριμίες.

Πιο ευνοϊκές: 29,30

Ημερες προσοχής: 3,4 Μαΐου


Το «Έχεις Δυο Λεπτά» επέστρεψε και τo πρώτο επεισόδιο του δημοφιλούς podcast για το 2026 είναι αφιερωμένο στους στόχους

Αφού ακούσεις το σημερινό επεισόδιο, θα έχεις όλη την έμπνευση και όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να γίνει φέτος η χρονιά που θα κάνεις τα πιο μεγάλα και πιο ουσιαστικά βήματα!


READ MORE

Exit mobile version