ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Παρθένος: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23 έως 29/2

Παρθένος: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23 έως 29/2 2

Είναι αλήθεια ότι οι τελευταίες ημέρες του Φλεβάρη είναι πιο ρευστές και φορτωμένες με ευθύνες αλλά και με μία μεγαλύτερη … ευερεθιστότητα από την μεριά σας καθώς θα είσαστε πιο ευαισθητοποιημένοι. Πέρα από την πάγια «ενοχλητική» και το βάρος που δημιουργεί ο Κρόνος απέναντι σας – το νιώθετε τώρα περισσότερο εσείς του Αυγούστου – έχουμε και δύο καινούργιες.

Η μία είναι η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιό σας στις 24 και η δεύτερη είναι ότι ο κυβερνήτης σας Ερμής έρχεται σε αντίθεση με το ζώδιό σας καθώς μετακινείται από τον Υδροχόο στους Ιχθύς. Ο συνδυασμός αυτός μπορεί καταρχήν να οδηγήσει σε λάθος επιλογές και να δοκιμάσει με κάποιον τρόπο τον γάμο, την σχέση σας ή μία συνεργασία. Υπάρχει πάντα η βοήθεια του Δία που τώρα ευνοεί εσάς του πρώτου και του δεύτερου δεκαήμερο – αλλά η προσοχή παντού στο βαθμό που μπορείτε κρίνεται απαραίτητη. Ένας κύκλος κλείνει εδώ για κάποιους από σας και αυτός μπορεί να είναι επαγγελματικός ή αισθηματικός. Φροντίστε και την υγεία.

Πιο ευνοϊκές: 29 Φλεβάρη, 1 Μάρτη

Σύνθετες ναι και όχι από Σάββατο έως Δευτέρα βραδάκι.


Από την τάξη στη Βουλή: Η Υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη σε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης

Τι σημαίνει να έχεις υπάρξει δασκάλα πριν γίνεις Υπουργός Παιδείας; Η Σοφία Ζαχαράκη, Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού δεν μιλά ως επαγγελματίας πολιτικός αλλά ως εκπαιδευτικός που έχει διδάξει σε όλες τις βαθμίδες, έχει δουλέψει παράλληλα σε διαφορετικά σχολεία για να συμπληρώσει το ωράριο της, έχει κάνει μάθημα σε παιδιά διαφορετικών ηλικιών, δυνατοτήτων και κοινωνικού στάτους.


READ MORE

Exit mobile version