ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Παρθένος: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 1 έως 7/3

Παρθένος: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 1 έως 7/3 2

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Ερμής βρίσκεται ήδη στο ζώδιο των Ιχθύων – θολό το τοπίο για σας για συνεταιρισμούς, συνεργασίες και σχέσεις – αλλά ευτυχώς έως και τις 10. Στις 11 θα μετακινηθεί στον Κριό  όπου και θα παραμείνει εκεί έως τα μέσα Μαΐου περίπου. Θέση ουδέτερη άρα καμία ανησυχία για αυτό μέχρι τότε από σας για αυτόν και τα θέματα του. Προσοχή λοιπόν στην συνεννόηση και την επικοινωνία με τους γύρω σας αλλά και τα διάφορα μέσα αυτής. Διαδίκτυο και τα σχετικά, συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές, ταξίδια, μετακινήσεις. Μετακομίσεις, παιδιά επίσης.

Σε καλύτερη τροχιά αυτά μετά τις 10. Υπάρχει όμως κάτι καλό πέραν της εύνοιας του Δία – που τώρα την απολαμβάνετε περισσότερο εσείς που έχετε γεννηθεί από 1- 11 Σεπτεμβρίου – και αυτό είναι η ουδετερότητα του Άρη και της Αφροδίτης από το ζώδιο του Υδροχόου. Ψάξτε καλύτερα λένε φόρους, τόκους, δάνεια, αποζημιώσεις, χρηματοδοτήσεις, εφάπαξ. Συντάξεις, διατροφές και περιουσιακά. Κάτι καλό θα προκύψει έως και τις 11. Διόλου απαγορευτικά έως τότε όλα όσα βοηθούν και τα αισθηματικά.

Πιο ευνοϊκές: 1, 2, 5, 6.

Ημέρες προσοχής: Από το Σάββατο το βράδυ έως και την Δευτέρα, 9 και 10.


Από την τάξη στη Βουλή: Η Υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη σε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης

Τι σημαίνει να έχεις υπάρξει δασκάλα πριν γίνεις Υπουργός Παιδείας; Η Σοφία Ζαχαράκη, Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού δεν μιλά ως επαγγελματίας πολιτικός αλλά ως εκπαιδευτικός που έχει διδάξει σε όλες τις βαθμίδες, έχει δουλέψει παράλληλα σε διαφορετικά σχολεία για να συμπληρώσει το ωράριο της, έχει κάνει μάθημα σε παιδιά διαφορετικών ηλικιών, δυνατοτήτων και κοινωνικού στάτους.


READ MORE

Exit mobile version