ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Λέων: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 10/6 έως 16/6

Λέων: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 10/6 έως 16/6 2

Δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου και σίγουρα αυτή τυπικά στην αρχή και πιο ουσιαστικά όσο προχωράει ο Ιούνιος βάζει το πρώτο λιθαράκι για ανακατατάξεις και αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο αλλά και σε μεγάλο μέρος του Ιουλίου.

Συγκριτικά με τις δύο επόμενες εβδομάδες του Ιουνίου  αυτή υπερέχει. Συμφέρει λοιπόν με προσεκτικές αλλά και γρήγορες διαδικασίες να προωθήσετε θέματα που επιδιώκετε να σημειώσουν πρόοδο και καταστάσεις που θα σας δώσουν έναν μεγαλύτερο βαθμό ελευθερίας τόσο στις αποφάσεις που χρειάζεται να πάρετε όσο και στις ενέργειες. Περισσότερο υπομονετικοί και προσεκτικοί στο ξεκίνημα της εβδομάδας εάν έχετε γεννηθεί από 22-25 Ιουλίου. Η διασταύρωση των επιρροών του Άρη και Πλούτωνα στην διάθεση, την υγεία, τις συνεργασίες και τις σχέσεις είναι κάπως επιβαρυντική. Συνεταιρισμοί, συνεργασίες, γάμος, σχέσεις γενικώς και εκκρεμότητες του παρελθόντος που δεν έχουν διευθετηθεί μπορεί σε όλους σας έως και τον Ιούλιο να δημιουργήσουν άγχος και ανησυχία. Να θυμάστε ότι τώρα μπορεί να προκληθείτε. Απαντήστε με ψυχραιμία και μην ενδίδετε σε παρορμήσεις.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη, Σάββατο, Κυριακή

 


Από την τάξη στη Βουλή: Η Υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη σε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης

Τι σημαίνει να έχεις υπάρξει δασκάλα πριν γίνεις Υπουργός Παιδείας; Η Σοφία Ζαχαράκη, Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού δεν μιλά ως επαγγελματίας πολιτικός αλλά ως εκπαιδευτικός που έχει διδάξει σε όλες τις βαθμίδες, έχει δουλέψει παράλληλα σε διαφορετικά σχολεία για να συμπληρώσει το ωράριο της, έχει κάνει μάθημα σε παιδιά διαφορετικών ηλικιών, δυνατοτήτων και κοινωνικού στάτους.


READ MORE

ΑΠΟΡΡΗΤΟ