ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Καρκίνος: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2/2 έως 8/2

Αυτή την περίοδο επένδυσε περισσότερο χρόνο στα επαγγελματικά σου, γιατί το αστρολογικό τοπίο σε ευνοεί περισσότερο.

ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Καρκίνος: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2/2 έως 8/2 2

Η περίοδος αυτή, Καρκίνε ξεκινά έντονα, με την Πανσέληνο στον Λέοντα να σε φέρνει αντιμέτωπο με πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας που δεν παίρνουν άλλη αναβολή. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις πρόγραμμα στη δουλειά, να κλείσεις εκκρεμότητες με υπηρεσίες, ραντεβού ή χαρτιά, ή να αντιμετωπίσεις ένα θέμα ευεξίας ή κόπωσης που σου δείχνει ξεκάθαρα ότι κάτι πρέπει να διορθωθεί. Το σώμα και το μυαλό σου ζητούν καλύτερη φροντίδα — και αυτή τη φορά δεν μπορείς να κάνεις πως δεν ακούς.

 

Καθώς περνούν οι ημέρες, προκύπτει μια συζήτηση στον επαγγελματικό χώρο που αλλάζει δεδομένα. Ενδεχομένως να αφορά ρόλους, αρμοδιότητες ή μια συνεργασία που χρειάζεται πιο καθαρούς όρους. Δεν αποκλείεται να σου ζητηθεί να πάρεις θέση ή να αναλάβεις ευθύνη που μέχρι τώρα απέφευγες, όμως αυτή η κίνηση σε βάζει σε πιο σταθερό έδαφος.

Στο προσωπικό κομμάτι, η εβδομάδα φέρνει αποκαλύψεις. Ένα άτομο δείχνει τις πραγματικές του προθέσεις ή εσύ συνειδητοποιείς ότι μια σχέση δεν λειτουργεί πια με τους ίδιους κανόνες. Αν είσαι σε σχέση, μπαίνουν όρια στην καθημερινότητα και στις υποχρεώσεις· αν όχι, μια γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τη δουλειά ή ένα τελείως πρακτικό περιβάλλον. Οι φίλοι σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σου.

Προς το τέλος της εβδομάδας, καταλαβαίνεις πιο καθαρά τι χρειάζεται να αλλάξει ώστε να νιώθεις ασφαλής και λειτουργικός. Κλείνεις ένα θέμα που σε πίεζε και παίρνεις μια μικρή αλλά ουσιαστική ανάσα ανακούφισης.

Ευνοϊκές ημέρες: Τετάρτη, Παρασκευή
Δύσκολες ημέρες: Δευτέρα, Πέμπτη


Από την τάξη στη Βουλή: Η Υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη σε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης

Τι σημαίνει να έχεις υπάρξει δασκάλα πριν γίνεις Υπουργός Παιδείας; Η Σοφία Ζαχαράκη, Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού δεν μιλά ως επαγγελματίας πολιτικός αλλά ως εκπαιδευτικός που έχει διδάξει σε όλες τις βαθμίδες, έχει δουλέψει παράλληλα σε διαφορετικά σχολεία για να συμπληρώσει το ωράριο της, έχει κάνει μάθημα σε παιδιά διαφορετικών ηλικιών, δυνατοτήτων και κοινωνικού στάτους.


READ MORE

ΑΠΟΡΡΗΤΟ