ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Ιχθύες: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 3/11 έως 9/11

Ο Άρης σε παρακινεί να πιστέψεις στις ικανότητές σου, ενώ η Αφροδίτη σού θυμίζει τη δύναμη της αγάπης.

Ιχθύες: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 3/11 έως 9/11 2

Η εβδομάδα  αυτή, Ιχθύ, ξεκινά με μια πνοή ανανέωσης και ανάγκη για δράση. Ο Άρης περνά στον Τοξότη και ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας και των φιλοδοξιών σου. Ξαφνικά, νιώθεις έτοιμος να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να βγεις στο φως και να κυνηγήσεις κάτι που σε ενθουσιάζει πραγματικά. Ονειρεύεσαι μεγαλύτερα και στοχεύεις ψηλότερα — και αυτή τη φορά έχεις τη θέληση να το κάνεις πράξη. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προκλήσεις ή ανταγωνισμοί, αλλά η διαίσθησή σου, ο πιο αξιόπιστος σύμμαχός σου, θα σε καθοδηγήσει εκεί που πρέπει.

 

Η Πανσέληνος, πάντως, σου προσδίδει μία επικοινωνιακή εγρήγορση και μερικές αποκαλύψεις μέσα από συζητήσεις ή μηνύματα. Έρχεται η στιγμή να μιλήσεις ανοιχτά, να θέσεις όρια, να μοιραστείς σκέψεις που κρατούσες σιωπηλές. Μπορεί να λάβεις μια είδηση που αλλάζει τον τρόπο που βλέπεις μια σχέση ή μια συνεργασία. Είναι μια φάση διαύγειας — τα λόγια αποκτούν δύναμη και το μυαλό σου καθαρίζει. Αν υπάρχει κάτι που σε απασχολεί καιρό, τώρα μπορείς να το λύσεις με ψυχραιμία και ευαισθησία.

Βοηθητικά θα δράσει και η Αφροδίτη που περνά στον Σκορπιό, αγγίζοντας την ψυχή σου με ρομαντισμό και έμπνευση. Είναι μια θέση που σε κάνει να πιστεύεις ξανά στην αγάπη, στο όνειρο, στο «πάντα». Αν είσαι σε σχέση, θα θελήσεις να μοιραστείς πιο βαθιά, να νιώσεις ενότητα με το ταίρι σου, να ταξιδέψετε — κυριολεκτικά ή συναισθηματικά. Αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία από απόσταση ή μέσα από κοινό πνευματικό ενδιαφέρον μπορεί να σε συνεπάρει. Είναι περίοδος όπου η καρδιά και το πνεύμα σου συνεργάζονται αρμονικά.

Η επιρροή των ημερών, αν και γεμάτη εναλλαγές, σε δυναμώνει. Μην αμφιβάλλεις για το μέλλον — το φως είναι μπροστά σου, αρκεί να τολμήσεις να το ακολουθήσεις.

Ευνοϊκές Ημέρες: Τρίτη, Πέμπτη, Κυριακή
Μη Ευνοϊκές Ημέρες: Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο


Από την τάξη στη Βουλή: Η Υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη σε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης

Τι σημαίνει να έχεις υπάρξει δασκάλα πριν γίνεις Υπουργός Παιδείας; Η Σοφία Ζαχαράκη, Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού δεν μιλά ως επαγγελματίας πολιτικός αλλά ως εκπαιδευτικός που έχει διδάξει σε όλες τις βαθμίδες, έχει δουλέψει παράλληλα σε διαφορετικά σχολεία για να συμπληρώσει το ωράριο της, έχει κάνει μάθημα σε παιδιά διαφορετικών ηλικιών, δυνατοτήτων και κοινωνικού στάτους.


READ MORE

ΑΠΟΡΡΗΤΟ