ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Δίδυμοι: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 28/7 ως 3/8

Είναι μία στιγμή δημιουργικότητας, όπου δεν μπορείς να εξηγήσεις τα πάντα με τη λογική.

ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Δίδυμοι: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 28/7 ως 3/8 2

Δίδυμε, η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο την Τετάρτη γλυκαίνει τις σκέψεις σου γύρω από τα οικονομικά και τις συναισθηματικές σου αξίες, αλλά ταυτόχρονα ξυπνά ανασφάλειες. Θέλεις να νιώσεις πως οι κόποι σου ανταμείβονται, είτε πρόκειται για έναν σύντροφο που σε καταλαβαίνει, είτε για μια πρακτική κίνηση που επιβεβαιώνει την αξία σου. Όμως χρειάζεται φειδώ στα έξοδα και διπλοέλεγχος σε κάθε συναλλαγή, αφού οι όψεις της Παρασκευής κρύβουν σύννεφα πίσω από τα χαμόγελα και τις καλές προθέσεις.

 

Η σύνοδος Ήλιου και ανάδρομου Ερμή στον Λέοντα σε καλεί να ξανασκεφτείς τον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου. Ένα μήνυμα από το παρελθόν, μια συνάντηση-έκπληξη ή μια σκέψη που σε κατακλύζει, όλα μπορεί να σε κάνουν να αναθεωρήσεις την κατεύθυνση ενός σχεδίου ή μιας επαφής. Μην προσπαθήσεις να αποδείξεις ποιος έχει δίκιο· εστίασε στο πώς μπορείς να ακουστείς χωρίς να παρερμηνεύσουν οι άλλοι τα λεγόμενά σου.

Η Παρασκευή, ωστόσο, είναι η πιο απαιτητική μέρα για εσένα. Το τετράγωνο Αφροδίτης με τον Κρόνο σε κάνει να νιώσεις πως οι άλλοι δεν σε στηρίζουν όσο θα ήθελες, ειδικά σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά ή τους οικονομικούς σου πόρους. Πρόσεχε τυχόν εξιδανικεύσεις ή παρερμηνείες, καθώς οι υποσχέσεις κάποιων δεν θα τηρηθούν και το συναίσθημα μπορεί να παραπλανήσει. Μην επενδύσεις σε κάτι που μοιάζει καλό, αλλά δεν έχει σταθερότητα.

Ευνοϊκές Ημέρες: Τρίτη, Τετάρτη, Κυριακή
Μη Ευνοϊκές Ημέρες: Δευτέρα, Παρασκευή


Από την τάξη στη Βουλή: Η Υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη σε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης

Τι σημαίνει να έχεις υπάρξει δασκάλα πριν γίνεις Υπουργός Παιδείας; Η Σοφία Ζαχαράκη, Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού δεν μιλά ως επαγγελματίας πολιτικός αλλά ως εκπαιδευτικός που έχει διδάξει σε όλες τις βαθμίδες, έχει δουλέψει παράλληλα σε διαφορετικά σχολεία για να συμπληρώσει το ωράριο της, έχει κάνει μάθημα σε παιδιά διαφορετικών ηλικιών, δυνατοτήτων και κοινωνικού στάτους.


READ MORE

ΑΠΟΡΡΗΤΟ