ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Δίδυμοι: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14/10 έως 20/10

Είναι η στιγμή να επανεκτιμήσεις τι πραγματικά θέλεις και να κάνεις κινήσεις που θα σε οδηγήσουν στη σταθερότητα και την επιτυχία.

ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Δίδυμοι: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14/10 έως 20/10 2

Μία εβδομάδα αυξημένης κινητικότητας και εξελίξεων, έρχεται, που θα σε κρατήσουν σε εγρήγορση.

Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης επηρεάζουν άμεσα τις σχέσεις σου, ενισχύοντας την επικοινωνία με φίλους και συνεργάτες.

Μπορείς να βρεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν και να αναθεωρήσεις στρατηγικές που αφορούν το μέλλον.

 

Οι νέες ιδέες που γεννιούνται τώρα θα σου δώσουν τη δυνατότητα να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου.

Στην προσωπική σου ζωή, θα έχεις την ευκαιρία να ενισχύσεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου, να τον εντυπωσιάσεις στο κρεβάτι ή να εξερευνήσεις νέες ερωτικές προοπτικές αν είσαι ελεύθερος.

Πρόκειται για ένα διάστημα που σου γεννά την επιθυμία για συναισθηματική ασφάλεια, αλλά και τη διάθεση να βγεις από τα γνωστά μονοπάτια, δοκιμάζοντας νέες προσεγγίσεις στις σχέσεις σου. Αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου ανοιχτά και ειλικρινά στον εαυτό σου και τους άλλους.

Στα επαγγελματικά, οι νέες ευκαιρίες δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν, αρκεί να είσαι πρόθυμος να προσαρμοστείς γρήγορα στις αλλαγές που έρχονται.

Οι προκλήσεις μπορεί να είναι αρκετές, αλλά η ευελιξία σου θα είναι το δυνατό σου χαρτί.

Πάνω από όλα είσαι διπλωματικός και μέσα από τους σωστούς διαλόγους και γνωριμίες θα κατορθώσεις να αδράξεις ευκαιρίες αναγνώρισης και προόδου.

Ευνοϊκές Ημέρες: Δευτέρα, Πέμπτη

Μη Ευνοϊκές Ημέρες: Σάββατο, Κυριακή


Από την τάξη στη Βουλή: Η Υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη σε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης

Τι σημαίνει να έχεις υπάρξει δασκάλα πριν γίνεις Υπουργός Παιδείας; Η Σοφία Ζαχαράκη, Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού δεν μιλά ως επαγγελματίας πολιτικός αλλά ως εκπαιδευτικός που έχει διδάξει σε όλες τις βαθμίδες, έχει δουλέψει παράλληλα σε διαφορετικά σχολεία για να συμπληρώσει το ωράριο της, έχει κάνει μάθημα σε παιδιά διαφορετικών ηλικιών, δυνατοτήτων και κοινωνικού στάτους.


READ MORE

ΑΠΟΡΡΗΤΟ