ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Αιγόκερως: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18/11 ως 24/11

Εστίασε σε ό,τι σε κάνει να νιώθεις πλήρης και γαλήνιος, απομακρύνοντας ό,τι δεν σε βοηθά να εξελιχθείς.

ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Αιγόκερως: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18/11 ως 24/11 2

Αιγόκερε, άδραξε την ευκαιρία να κοιτάξεις μέσα σου και να ανακαλύψεις τη δύναμη που κρύβεις, μα και να εστιάσεις στους δεσμούς που έχουν νόημα για εσένα.

Με τον Ήλιο σε αρμονία με τον Ποσειδώνα, ξεκινάς την εβδομάδα με μια ιδιαίτερη έμπνευση και διαίσθηση, στοιχεία που μπορούν να σε καθοδηγήσουν με σιγουριά προς τα όνειρά σου.

Οι σκέψεις σου κινούνται πιο ελεύθερα και σε παρακινούν να δεις τη ζωή με πιο δημιουργική ματιά.

Εάν ασχολείσαι με κάποιο δημιουργικό ή πνευματικό έργο, αυτή η στιγμή είναι ιδανική για να αφήσεις τη φαντασία σου να σε ταξιδέψει.

Προχωρώντας προς το τέλος της εβδομάδας, η Αφροδίτη σχηματίζει θετική όψη με τον Κρόνο, προσφέροντάς σου τη δυνατότητα να σταθεροποιήσεις συνεργασίες και δεσμούς που είναι σημαντικοί για σένα.

Η όψη αυτή σου επιτρέπει με ευκολία να καταλάβεις ποιοι άνθρωποι στέκονται πραγματικά δίπλα σου και ποιοι αξίζουν να είναι στο πλευρό σου μακροπρόθεσμα.

Οι επαφές σου αποκτούν νέα θεμέλια, και υπάρχει μια έντονη αίσθηση υπευθυνότητας και σταθερότητας απέναντι στους άλλους.

Επιλέγεις να επενδύσεις στη διαχρονικότητα και την ουσία, ακόμη κι αν αυτό έχει να κάνει με μια απλή αγορά ενός αντικειμένου.

Έχεις κάθε δικαίωμα να έχεις απαιτήσεις από τους άλλους, εφόσον αρχικά εσύ δείχνεις τις καλύτερες πτυχές του εαυτού σου, αμφότερα ως προσωπικότητα κι ως επαγγελματίας.

Ευνοϊκές Ημέρες: Τρίτη, Παρασκευή
Μη Ευνοϊκές Ημέρες: Δευτέρα


Από την τάξη στη Βουλή: Η Υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη σε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης

Τι σημαίνει να έχεις υπάρξει δασκάλα πριν γίνεις Υπουργός Παιδείας; Η Σοφία Ζαχαράκη, Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού δεν μιλά ως επαγγελματίας πολιτικός αλλά ως εκπαιδευτικός που έχει διδάξει σε όλες τις βαθμίδες, έχει δουλέψει παράλληλα σε διαφορετικά σχολεία για να συμπληρώσει το ωράριο της, έχει κάνει μάθημα σε παιδιά διαφορετικών ηλικιών, δυνατοτήτων και κοινωνικού στάτους.


READ MORE

ΑΠΟΡΡΗΤΟ