ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Αιγόκερως: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 10/6 έως 16/6

Αιγόκερως: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 10/6 έως 16/6 2

Ουφ… ανάσα. Θα μπορούσε αυτό το αίσθημα ανακούφισης και μια βαθιά ανάσα οξυγόνου να ειπωθεί από την πρώτη κιόλας ημέρα αυτής της εβδομάδας αλλά και ως το τέλος της δεν πειράζει. Γεγονός είναι από τη Δευτέρα κιόλας είναι σαν να σας παρέχεται ένα… ελευθέρας.

Κάτι που φαίνεται ότι προχωράει για καλό και κάτι αρνητικό που σταματάει να υπάρχει και αυτό αλλάζει την όλη κατάσταση προς το καλύτερο. Ανακούφιση λοιπόν για τα πεπραγμένα του δύσκολου διαστήματος που ξεκίνησε γύρω στην Πρωτομαγιά και κλείνει τυπικά την Δευτέρα 10. Με γρήγορες, αποφασιστικές και συνοπτικές διαδικασίες να διοργανώσετε, να αλλάξετε, να τονώσετε, να προωθήσετε θέματα εργασίας, συμφωνίες, συμβόλαια, αγοραπωλησίες, σπουδές, ταξίδια, μετακομίσεις και εξηγήσεις. Πολλές εξηγήσεις όπου χρειάζονται για να ξεκαθαρίσουν ασάφειες και τυφλά σημεία. Στις οικονομικές και τις συγγενικές αλλά και αισθηματικές εξαρτήσεις. Τις δικές σας προς τους άλλους και των άλλων προς εσάς. Τονώστε φυσική κατάσταση και υγεία αλλά και ομορφιά. Το καλύτερο διάστημα έως και Δευτέρα 17.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή

Ημέρες προσοχής: Σάββατο και Κυριακή


Από την τάξη στη Βουλή: Η Υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη σε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης

Τι σημαίνει να έχεις υπάρξει δασκάλα πριν γίνεις Υπουργός Παιδείας; Η Σοφία Ζαχαράκη, Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού δεν μιλά ως επαγγελματίας πολιτικός αλλά ως εκπαιδευτικός που έχει διδάξει σε όλες τις βαθμίδες, έχει δουλέψει παράλληλα σε διαφορετικά σχολεία για να συμπληρώσει το ωράριο της, έχει κάνει μάθημα σε παιδιά διαφορετικών ηλικιών, δυνατοτήτων και κοινωνικού στάτους.


READ MORE

ΑΠΟΡΡΗΤΟ