ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Τα μυστικά γκαρνταρόμπας της Σήλιας Δραγούνη – Προετοιμαζόμαστε για τη νέα σεζόν

Τα μυστικά γκαρνταρόμπας της Σήλιας Δραγούνη – Προετοιμαζόμαστε για τη νέα σεζόν 1

Αυτή τη φορά εισβάλαμε σε μια ντουλάπα που θα μας ταξιδέψει απο την ελληνική παράδοση έως το Νεπάλ.

ΑΠΟ ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΓΚΩΝΑΚΗ

Η σχεδιάστρια μόδας, Σήλια Δραγούνη μάς ξεναγεί σε μια boho γκαρνταρόμπα, η οποία ακολουθεί πιστά το δόγμα της ανακύκλωσης και μας συστήνει τα αγαπημένα της υλικά που χρησιμοποιεί για να μεταποιήσει ή να δημιουργήσει μοναδικά ρούχα απο vintage υφάσματα.

Είδαμε υπέροχες δαντέλες και κρόσια που στολίζουν denim παντελόνια, φανταστικά κιμονό και φορέματα φτιαγμένα απο παλιά υφαντά, αξεσουάρ που έχει αποκτήσει απο τα ταξίδια της στο εξωτερικό και εντυπωσιακά κοσμήματα με μεγάλες πέτρες, τα οποία συνδυάζει κυρίως με τις αμέτρητες cowboy μπότες της.

Αυτή τη φορά εκτός απο μαθήματα στιλ, θα πάρουμε ιδέες για το πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε παλιά ρούχα και υφάσματα και να υποστηρίξουμε και εμείς το reuse, recycle, upcycle.


Το «Έχεις Δυο Λεπτά» επέστρεψε και τo πρώτο επεισόδιο του δημοφιλούς podcast για το 2026 είναι αφιερωμένο στους στόχους

Αφού ακούσεις το σημερινό επεισόδιο, θα έχεις όλη την έμπνευση και όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να γίνει φέτος η χρονιά που θα κάνεις τα πιο μεγάλα και πιο ουσιαστικά βήματα!


READ MORE

ΑΠΟΡΡΗΤΟ