ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Σουηδία: H πριγκίπισσα Σοφία και ο Κάρολος Φίλιππος περιμένουν το 4ο παιδί τους

Σουηδία: H πριγκίπισσα Σοφία και ο Κάρολος Φίλιππος περιμένουν το 4ο παιδί τους 1
Photo by Gisela Schober/Getty Images

Η πριγκίπισσα Σοφία της Σουηδίας και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος, ανακοίνωσαν τα χαρμόσυνα νέα.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Η πριγκίπισσα Σοφία της Σουηδίας και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος, ανακοίνωσαν με χαρά ότι περιμένουν το τέταρτο παιδί τους, σύμφωνα με επίσημη δήλωση του Παλατιού της Σουηδίας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Με μεγάλη χαρά οι Αυτού Μεγαλειότητες, πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος και πριγκίπισσα Σοφία, ανακοινώνουν ότι η πριγκίπισσα είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί τους. Η Σοφία είναι καλά στην υγεία της, και η γέννηση του παιδιού αναμένεται τον Φεβρουάριο του 2025. Το επίσημο πρόγραμμα της πριγκίπισσας Σοφίας για το φθινόπωρο δεν πρόκειται να αλλάξει λόγω της εγκυμοσύνης».

Ο πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος και η πριγκίπισσα Σοφία είναι παντρεμένοι από τον Ιούνιο του 2015 και έχουν ήδη τρεις γιους: τον πρίγκιπα Αλέξανδρο, γεννημένο το 2016, τον πρίγκιπα Γαβριήλ, που γεννήθηκε το 2017, και τον πρίγκιπα Τζούλιαν, ο οποίος ήρθε στον κόσμο το 2021. Το νέο μέλος της οικογένειας, που θα γεννηθεί σε λίγους μήνες, θα είναι το όγδοο στη σειρά διαδοχής του σουηδικού θρόνου.

Ο πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος, ο μοναδικός γιος του βασιλιά Γουσταύου και της βασίλισσας Σίλβιας, γνώρισε την πριγκίπισσα Σοφία το 2010 σε ένα εστιατόριο, μέσω κοινών φίλων. «Αρχίσαμε με έναν απλό χαιρετισμό και από εκεί ξεκίνησαν όλα», είχε πει σε συνέντευξή του, αναφερόμενος στην πρώτη τους συνάντηση.


Το «Έχεις Δυο Λεπτά» επέστρεψε και τo πρώτο επεισόδιο του δημοφιλούς podcast για το 2026 είναι αφιερωμένο στους στόχους

Αφού ακούσεις το σημερινό επεισόδιο, θα έχεις όλη την έμπνευση και όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να γίνει φέτος η χρονιά που θα κάνεις τα πιο μεγάλα και πιο ουσιαστικά βήματα!


READ MORE

ΑΠΟΡΡΗΤΟ