ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Ποια είναι η Athena Accorsi: Η κόρη της Laetitia Casta που έκανε το ντεμπούτο της στις πασαρέλες του Jacquemus

Ποια είναι η Athena Accorsi: Η κόρη της Laetitia Casta που έκανε το ντεμπούτο της στις πασαρέλες του Jacquemus 1
Jacquemus

Η 16χρονη Athena Accorsi πραγματοποίησε την πρώτη της μεγάλη εμφάνιση στον χώρο της μόδας, κλείνοντας την επίδειξη του Jacquemus στην Κορσική. Η κόρη της Laetitia Casta και του Stefano Accorsi φαίνεται πως ακολουθεί τα βήματα της διάσημης μητέρας της.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Η Athena Accorsi έκανε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ντεμπούτα της σεζόν στον χώρο της μόδας, τραβώντας τα βλέμματα στην επίδειξη του οίκου Jacquemus που πραγματοποιήθηκε στην Κορσική. Η νεαρή έκλεισε την πασαρέλα της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2027, μια θέση που παραδοσιακά θεωρείται ιδιαίτερα τιμητική στον κόσμο της υψηλής μόδας.

Η Athena είναι η δεύτερη κόρη της διάσημης Γαλλίδας ηθοποιού και μοντέλου Laetitia Casta και του Ιταλού ηθοποιού Stefano Accorsi, οι οποίοι υπήρξαν ζευγάρι για περίπου δέκα χρόνια. Γεννημένη το 2009, θα συμπληρώσει τα 17 της χρόνια τον προσεχή Αύγουστο και μέχρι σήμερα έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ μακριά από τη δημοσιότητα.

Παρότι ελάχιστα είναι γνωστά για την προσωπική της ζωή, όλα δείχνουν ότι έχει αποφασίσει να ακολουθήσει τη διαδρομή της μητέρας της, η οποία ξεκίνησε ως μοντέλο πριν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες Γαλλίδες ηθοποιούς της γενιάς της. Η Athena ζει ανάμεσα στο Παρίσι και το Μιλάνο και εκπροσωπείται από το πρακτορείο μοντέλων Viva Model Management, ένα από τα πιο γνωστά πρακτορεία της ευρωπαϊκής μόδας.

Στο ίδιο πρακτορείο ανήκει και η μεγαλύτερη ετεροθαλής αδελφή της, Sahteene Sednaoui, η οποία γεννήθηκε το 2001 από τη σχέση της Laetitia Casta με τον σκηνοθέτη και φωτογράφο Stéphane Sednaoui και εργάζεται επίσης στον χώρο της μόδας.

Η οικογένεια της Athena είναι ιδιαίτερα πολυπληθής. Έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό, τον Orlando, από τη σχέση των γονιών της, ενώ διαθέτει αρκετά ετεροθαλή αδέλφια από τις μετέπειτα σχέσεις τους. Από τον γάμο της μητέρας της με τον ηθοποιό Louis Garrel απέκτησε δύο μικρότερα αδέλφια, ενώ από τον γάμο του πατέρα της με το μοντέλο Bianca Vitali έχει δύο μικρότερους ετεροθαλείς αδελφούς, τον Lorenzo και τον Alberto.

Για το ντεμπούτο της στην πασαρέλα επιλέχθηκε προσωπικά από τον ιδρυτή του Jacquemus, Simon Porte Jacquemus, ο οποίος παρουσίασε τη νέα του συλλογή σε ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα fashion events της χρονιάς. Η Athena εμφανίστηκε με ένα αέρινο λευκό σύνολο, που περιλάμβανε πουκάμισο με φουσκωτά μανίκια, κάπα και εξαιρετικά φαρδύ παντελόνι. Το χαρακτηριστικό σγουρό και πλούσιο μαλλί της συμπλήρωνε την εικόνα, ενώ η άνεση και η αυτοπεποίθησή της στην πασαρέλα σχολιάστηκαν ιδιαίτερα από τα διεθνή μέσα μόδας.

Η Athena Accorsi είναι η πιο πρόσφατη εκπρόσωπος μιας νέας γενιάς «nepo babies» (παιδιών διάσημων γονιών) που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη βιομηχανία της μόδας. Τα τελευταία χρόνια παρόμοια πορεία έχουν ακολουθήσει η Matilde Lucidi, κόρη της Bianca Balti, καθώς και οι Deva Cassel και Léonie Cassel, κόρες της Monica Bellucci και του Vincent Cassel.

Αν και βρίσκεται μόλις στην αρχή της διαδρομής της, η πρώτη της εμφάνιση σε μία τόσο σημαντική επίδειξη μόδας δείχνει ότι η Athena Accorsi έχει ήδη τραβήξει την προσοχή της βιομηχανίας και θεωρείται ένα από τα νέα πρόσωπα που αξίζει να παρακολουθήσει κανείς τα επόμενα χρόνια.


Οι συμβουλές που δίνουμε στους άλλους (αλλά δεν ακολουθούμε ποτέ εμείς)

Είμαστε εξαιρετικές στο να λύνουμε τα προβλήματα των άλλων. Γιατί τότε δεν ακολουθούμε κι εμείς τις (δικές μας) συμβουλές;


READ MORE

Cookies