ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Ο Pierpaolo Piccioli στη Ρώμη με τσάντες Gucci στα χέρια είναι το πιο επικό τρολ στη σύγχρονη μόδα

Ο Pierpaolo Piccioli στη Ρώμη με τσάντες Gucci στα χέρια είναι το πιο επικό τρολ στη σύγχρονη μόδα 1

Το περιστατικό θα μπορούσε να είναι η τέλεια Gucci καμπάνια, ή το απόλυτο τρολ που αμφισβητεί ολόκληρο το σύστημα της μόδας.

ΑΠΟ ΜΑΡΘΑ ΚΟΥΜΠΑΝΗ

Συμπτώσεις; Υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν μπορούν να εξηγηθούν, αλλά αφήστε μας να προσπαθήσουμε.

 

Ο Pierpaolo Piccioli, πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Valentino, εντοπίστηκε στη Ρώμη με τη σύζυγό του, σε ένα χαλαρό απόγευμα για ψώνια. Τίποτα παράξενο, εκτός από το γεγονός ότι το ζευγάρι επέλεξε το κατάστημα Gucci ως προορισμό. Και εδώ, επίσης, τίποτα περίεργο, εκτός από το γεγονός ότι ο Alessandro Michele, ο οποίος πρόσφατα διορίστηκε νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Valentino, ήταν επίσης καλλιτεχνικός διευθυντής του Gucci, στον οποίο επικεφαλής τώρα είναι ο Sabato De Sarno, πρώην δεξί χέρι του Pierpaolo Piccioli στον Valentino. Ο Piccioli συνέχισε τη βόλτα του με τις τσάντες Gucci, περνώντας και μπροστά από το κατάστημα Valentino, όπου όμως δεν σταμάτησε.

Δύο εμπορικά σήματα του ομίλου Kering, με δύο καλλιτεχνικούςδιευθυντές, τον Piccioli και τον Michele, τόσο μακριά και όμως τόσο κοντά, και με φόντο την πόλη της Ρώμης.

Το περιστατικό θα μπορούσε να είναι η τέλεια Gucci καμπάνια, ή το απόλυτο τρολ αστείο που αμφισβητεί ολόκληρο το σύστημα της μόδας.

Κεντρική φωτογραφία: Whoopsee via YouTube


Από την τάξη στη Βουλή: Η Υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη σε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης

Τι σημαίνει να έχεις υπάρξει δασκάλα πριν γίνεις Υπουργός Παιδείας; Η Σοφία Ζαχαράκη, Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού δεν μιλά ως επαγγελματίας πολιτικός αλλά ως εκπαιδευτικός που έχει διδάξει σε όλες τις βαθμίδες, έχει δουλέψει παράλληλα σε διαφορετικά σχολεία για να συμπληρώσει το ωράριο της, έχει κάνει μάθημα σε παιδιά διαφορετικών ηλικιών, δυνατοτήτων και κοινωνικού στάτους.


READ MORE

ΑΠΟΡΡΗΤΟ