ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Η Margot Robbie είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί – Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά

Η Margot Robbie είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί – Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά 1

Η είδηση αυτή έρχεται λίγα χρόνια μετά τον γάμο της με τον Βρετανό παραγωγό ταινιών Tom Ackerley, τον οποίο παντρεύτηκε το 2016 σε μια διακριτική τελετή.

Η Margot Robbie περιμένει το πρώτο της παιδί, όπως αποκαλύπτει μια πρόσφατη φωτογραφία που ήρθε στη δημοσιότητα, στην οποία φαίνεται με φουσκωμένη κοιλίτσα. Η είδηση αυτή έρχεται λίγα χρόνια μετά τον γάμο της με τον Βρετανό παραγωγό ταινιών Tom Ackerley, τον οποίο παντρεύτηκε το 2016 σε μια διακριτική τελετή.

Η ιστορία αγάπης του ζευγαριού ξεκίνησε το 2013, όταν συναντήθηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Suite Française". Εκείνη ήταν μπροστά από την κάμερα, ενώ εκείνος δούλευε ως βοηθός σκηνοθέτη. Ο δεσμός τους γρήγορα αναπτύχθηκε και τον επόμενο χρόνο άρχισαν να βγαίνουν.

Το 2014, η Robbie και ο Ackerley, μαζί με τους φίλους τους Josey McNamara και Sophia Kerr, συνίδρυσαν την εταιρεία παραγωγής LuckyChap Entertainment. Από τότε, η Robbie έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές επιτυχημένες ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές της εταιρείας, όπως "I, Tonya", "Birds of Prey" και "Barbie".

Η είδηση της εγκυμοσύνης της Robbie έχει ενθουσιάσει τους θαυμαστές της, οι οποίοι περιμένουν με αγωνία να δουν το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή της αγαπημένης τους ηθοποιού.


Μία νέα αρχή & Γιατί είναι τόσο δύσκολο να κάνουμε φίλους μετά τα 30;

Υπάρχει κάτι βαθιά αυτοαναφορικό στο να ξεκινάς μια νέα συνεργασία μιλώντας για το πόσο δύσκολο είναι να χτίσεις καινούργιες σχέσεις. Κι όμως, αυτό ακριβώς κάνουν η Έλενα Πάκου και η Δέσποινα Δημά στο πρώτο επεισόδιο της νέας εποχής του podcast «Έχεις Δυο Λεπτά», ανοίγοντας την κουβέντα για το παράδοξο της ενήλικης φιλίας.


READ MORE

Exit mobile version