ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Η Jessica Biel ποζάρει με την ανιψιά της για την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down

Η Jessica Biel ποζάρει με την ανιψιά της για την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down 1
Instagram

«Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Σύνδρομου Down, ένας σκοπός που είναι πολύ κοντά στην καρδιά μου λόγω της υπέροχης ανιψιάς μου», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η ηθοποιός.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Η Jessica Biel πόζαρε μαζί με την ανιψιά της, που έχει σύνδρομο Down, εν όψει της σημερινή παγκόσμιας ημέρας. Η ηθοποιός μοιράστηκε τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στη λεζάντα του Instagram, η Biel γράφει:

«Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Σύνδρομου Down, ένας σκοπός που είναι πολύ κοντά στην καρδιά μου λόγω της υπέροχης ανιψιάς μου, @lovelyzayab». Η Jessica Biel συνέχισε λέγοντας πως εκείνοι και οι γονείς του κοριτσιού, υποστηρίζουν τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Global Down Syndrome «για να βοηθήσουμε περισσότερα άτομα να ανθίσουν».

«Όλοι αξίζουν την φροντίδα που χρειάζονται. Ας κάνουμε τη διαφορά μαζί!» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, καλώντας τους ακολούθους της να κάνουν μια δωρεά, για να ενισχύσουν το έργο του οργανισμού.

Η ανάρτηση της Biel έρχεται για να ενισχύσει την ευαισθητοποίηση και να υποστηρίξει τα άτομα με σύνδρομο Down, καλώντας τον κόσμο να συμμετέχει στην προσπάθεια για να προσφέρει καλύτερη φροντίδα και ευκαιρίες.


Το «Έχεις Δυο Λεπτά» επέστρεψε και τo πρώτο επεισόδιο του δημοφιλούς podcast για το 2026 είναι αφιερωμένο στους στόχους

Αφού ακούσεις το σημερινό επεισόδιο, θα έχεις όλη την έμπνευση και όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να γίνει φέτος η χρονιά που θα κάνεις τα πιο μεγάλα και πιο ουσιαστικά βήματα!


READ MORE

ΑΠΟΡΡΗΤΟ