ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Το πρώτο trailer του sequel Beetlejuice είναι εδώ και επανενώνει τους Winona Ryder και Michael Keaton

Το πρώτο trailer του sequel Beetlejuice είναι εδώ και επανενώνει τους Winona Ryder και Michael Keaton 1

Πάρτε μία γεύση από όσα θα απολαύσουμε στη μεγάλη οθόνη.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Έχουν περάσει 36 ολόκληρα χρόνια από την κυκλοφορία στις αίθουσες του Beetlejuice με τον Michael Keaton στον ρόλο του θρυλικού Σκαθαροζούμη.

Η cult horror κωμωδία του Tim Burton, έκανε πρεμιέρα το 1988 και τώρα, είμαστε ετοιμοι να βουτήξουμε για μια ακόμα φορά στον gothic κόσμο του Burton για την πολυαναμενόμενη συνέχεια της.

Ο Keaton αναλαμβάνει ξανά τον ρόλο του Σκαθαροζούμη και επανενώνεται με τις Winona Ryder (Lydia Deetz) και Catherine O’Hara (Delia Deetz). Στις νέες προσθήκες του καστ θα δούμε τους Justin Theroux, Monica Bellucci (η σύζυγος του Σκαθαροζούμη), Jenna Ortega (σ.σ. η πρωταγωνίστρια της γκόθικ σειράς Wednesday του Netflix σε δημιουργία του Burton) και τον Willem Dafoe (ένας αστυνομικός στη μετά θάνατον ζωή).

Το πρώτο trailer του Beetlejuice Beetlejuice είναι γεγονός.

Το Beetlejuice- Beetlejuice θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024.

*Κεντρική Φωτογραφία: IMDB


Τι συμβαίνει τελικά με τους άντρες σήμερα;

Η Ειρήνη και η Έλενα ανοίγουν τη συζήτηση για την ανδρική ανασφάλεια, τη σύγχυση ρόλων, το dating στην εποχή των social media και τα όρια που οι γυναίκες δεν είναι πια διατεθειμένες να διαπραγματευτούν.


READ MORE

ΑΠΟΡΡΗΤΟ