ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Jacob Elordi: Αγνώριστος ως «Πλάσμα» στην επερχόμενη ταινία «Frankenstein» του Guillermo del Toro

Jacob Elordi: Αγνώριστος ως «Πλάσμα» στην επερχόμενη ταινία «Frankenstein» του Guillermo del Toro 1

Η ομάδα του μακιγιάζ αποκάλυψε ότι χρειάζονταν περίπου 10 ώρες ημερησίως για την εφαρμογή των προσθετικών και του make up.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του Jacob Elordi στο ρόλο του Πλάσματος στο Frankenstein του Guillermo del Toro - και η μεταμόρφωση είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Ο 26χρονος ηθοποιός, γνωστός από το Euphoria και το Saltburn, εμφανίζεται σχεδόν αγνώριστος: χλωμός, με εμφανή ράμματα και ουλές στο σώμα, σκελετωμένη όψη και μακριά, ατημέλητα μαλλιά, όπως ακριβώς περιγράφεται το «πλάσμα» της Mary Shelley.

Στη νέα διασκευή του del Toro, ο Elordi πρωταγωνιστεί δίπλα στον Oscar Isaac, που υποδύεται τον Victor Frankenstein. Στο καστ συμμετέχουν επίσης η Mia Goth, ο Felix Kammerer και ο Christoph Waltz. Σε αντίθεση με προηγούμενες κινηματογραφικές εκδοχές, η ταινία φαίνεται να τονίζει περισσότερο την τραγικότητα και λιγότερο τον τρόμο, δίνοντας στο Πλάσμα το βάρος ενός χαρακτήρα που αποζητά κατανόηση, όχι μόνο φόβο.

Η διαδικασία της μεταμόρφωσης του Elordi ήταν ακραία. Η ομάδα του μακιγιάζ αποκάλυψε ότι χρειάζονταν περίπου 10 ώρες ημερησίως για την εφαρμογή των προσθετικών και του make up. Ο ηθοποιός έφτανε στο σετ από το προηγούμενο βράδυ, προκειμένου να είναι έτοιμος για τα γυρίσματα της επόμενης ημέρας. Ο del Toro δήλωσε ότι ο Elordi «δούλεψε χωρίς να παραπονεθεί ούτε μία φορά», παρότι υπήρχαν ημέρες γυρισμάτων που άγγιζαν τις 20 ώρες.

Ο ίδιος ο Jacob Elordi παραδέχτηκε ότι ο ρόλος τον επηρέασε βαθιά: «Άλλαξε τον τρόπο που καταλαβαίνω την υποκριτική και τον κινηματογράφο συνολικά», είπε.

Ο Guillermo del Toro μιλώντας για τον Elordi, τόνισε: «Αυτό που είδα ήταν η ευαισθησία και η συναισθηματική του διαθεσιμότητα. Αυτό χρειαζόταν ο ρόλος.»

Η ταινία προβάλλεται ήδη σε επιλεγμένες αίθουσες και θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 7 Νοεμβρίου.


Το επεισόδιο που πρέπει να ακούσεις οπωσδήποτε πριν τις γιορτές

Λίγο πριν τις γιορτές, η Ειρήνη και η Έλενα μιλούν ειλικρινά για την άτυπη (και τελικά αόρατη) πίεση της τέλειας χριστουγεννιάτικης εικόνας.


READ MORE

Exit mobile version