Με την απλότητα και την αυθεντική γεύση που χαρακτηρίζει τις συνταγές της, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας προτείνει ένα παγωτό που κλείνει μέσα του όλη τη φρεσκάδα του καλοκαιριού.
Το πεπόνι –ιδανικά αργίτικο για έντονο χρώμα και γλυκιά γεύση– συνδυάζεται με αγνό μέλι και κρεμώδες γιαούρτι, δημιουργώντας ένα ελαφρύ και απολαυστικό επιδόρπιο. Μόλις τρία υλικά, λίγα λεπτά προετοιμασίας και έχετε έτοιμο ένα παγωτό που μπορείτε να απολαύσετε κάθε στιγμή της ημέρας, χωρίς τύψεις.

Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
500 gr πολτοποιημένη σάρκα πεπονιού
500 gr γιαούρτι 2%
125 gr μέλι θυμαρίσιο
Για να μάθετε την εκτέλεση, μπορείτε να επισκεφθείτε το νέο argiro.gr, εκεί όπου δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά.
