Υπάρχουν κάποιες συνταγές που από την πρώτη φορά που τις δοκιμάζουμε, κολλάμε και θέλουμε να τις φτιάχνουμε ξανά και ξανά. Μια τέτοια είναι η spaghetti al limone, δηλαδή η μακαρονάδα με λεμόνι, βούτυρο, θυμάρι και παρμεζάνα, που προτείνει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Το μόνο που χρειάζεται για να πετύχει, είναι να βάλετε όλη σας την τέχνη και τη μαεστρία!
Υλικά
250 gr σπαγγέτι
Λίγο αλάτι
Λίγο ελαιόλαδο
50 gr βούτυρο
Ξύσμα από 1/2 ακέρωτο λεμόνι
Λίγο χυμό λεμονιού
2–3 κλων. φρέσκο θυμάρι + λίγα φύλλα επιπλέον για το σερβίρισμα
Παρμεζάνα ψιλοτριμμένη
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
*Για να μάθετε την εκτέλεση της συνταγής, μπορείτε να επισκεφθείτε το νέο argiro.gr, εκεί όπου δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά.
