Οι καλοί κουραμπιέδες για να γίνουν αφράτοι χρειάζονται πολύ καλό χτύπημα στην αρχή της ζύμης. Άρα αν θέλετε να φτιάξετε κουραμπιέδες χωρίς μίξερ, θα χτυπήσετε με σύρμα πολύ καλά στην αρχή το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν κρέμα.
Η παρακάτω συνταγή από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είναι πολύ εύκολη και γίνεται με φυτίνη. Δεν θα πιστεύετε πόσο εύκολα μπορείτε να φτιάξετε τον τέλειο κουραμπιέ! Δοκιμάστε τους οπωσδήποτε!
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ
50 gr κονιάκ
