ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Καιρός για γιουβαρλάκια- Η συνταγή για το απόλυτο comfort food από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Καιρός για γιουβαρλάκια- Η συνταγή για το απόλυτο comfort food από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου 1

Οι πρώτες βροχερές ημέρες του φθινοπώρου θέλουν το πιο αγαπημένο μαμαδίστικο φαγητό στο πιάτο μας!

ΑΠΟ GRACE TEAM

Οι πρώτες ψυχρές μέρες του φθινοπώρου, είναι η κατάλληλη αφορμή για να φτιάξουμε συνταγές όπως τα αγαπημένα γιουβαρλάκια. Είναι συνώνυμο της θαλπωρής και της ζεστασιάς. Αν σας έχουν λείψει και θέλετε να φτιάξετε ένα φαγητό που θα πάει κατευθείαν στην ψυχούλα, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε την καλύτερη συνταγή από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Υλικά

ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ

500 gr μοσχαρίσιο κιμά

1 αυγό

1 μέτριο ξερό κρεμμύδι (τριμμένο ή πολύ ψιλοκομμένο)

1 καρότο ψιλοτριμμένο

1/4 φλ. ελαιόλαδο

1/4 φλ. ρύζι Καρολίνα ή γλασέ

2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο

2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Αλάτι

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΥΠΑ

4 κ.σ. ελαιόλαδο

1 καρότο σε μικρά καρέ

1 μικρή σελινόριζα σε μικρά καρέ (300 γρ.)

1 πατάτα σε μικρά καρέ

1 πράσο ψιλοκομμένο

1½ lt νερό ζεστό

2 αυγά

2 μέτρια λεμόνια

1 κ.σ. κορν φλάουρ

Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για να μάθετε την εκτέλεση, μπορείτε να επισκεφθείτε το νέο argiro.gr, εκεί όπου δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά.


Demy: Όρια, φόβοι και η επιστροφή στον πυρήνα

Η Ειρήνη και η Έλενα υποδέχονται στο στούντιο τη Demy για μια ειλικρινή συζήτηση που θα σας αγγίξει περισσότερο από όσο φαντάζεστε.


READ MORE

Exit mobile version