Αν λατρεύετε τις σαλάτες, τότε η συγκεκριμένη συνταγή από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, θα σας εκπλήξει! Με σιτάρι βρασμένο μπορείτε να φτιάξετε μια ιδανική σαλάτα για το φθινόπωρο με γλυκά ψητά παντζάρια.
Έχει έντονη γεύση από δροσερό γιαούρτι, αρωματισμένο με ψημένο σκόρδο και θυμάρι, και τα υπόλοιπα υλικά, όπως θα δείτε, είναι μια μαγική ένωση που κάνει το αποτέλεσμα 100% γευστικό.
Υλικά
4 μέτρια παντζάρια
6 σκελίδες σκόρδο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
Λίγες σταγόνες βαλσαμικό ξίδι
1-2 κλων. φρέσκο θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι
300 gr στραγγιστό γιαούρτι
1 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
1 φλ. σιτάρι βρασμένο
Baby φύλλα ρόκας
Λίγα ωμά φιστίκια Αιγίνης
*Για να μάθετε την εκτέλεση της συνταγής, μπορείτε να επισκεφθείτε το νέο argiro.gr, εκεί όπου δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά.
