Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του και οι τελευταίες ζεστές μέρες γλιστρούν γρήγορα, αξίζει να προλάβουμε να απολαύσουμε μια γεύση που φέρνει τον ήλιο στο τραπέζι μας. Τα καλοκαιρινά λαζάνια με κεφτέδες της Αργυρώ Μπαρμπαρίγου συνδυάζουν ζουμερά κεφτεδάκια και πλούσια τυρένια σάλτσα, για να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι με ένα πιάτο που γεμίζει το σπίτι αρώματα και χαμόγελα.

Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΖΑΝΙΑ
18 λαζάνια
2 μπάλες φρέσκια μοτσαρέλα
1/2 φλ κεφαλοτύρι τριμμένο
3 συσκ. σάλτσα με βασιλικό
4 τρυφερά κολοκύθια
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΕΦΤΕΔΕΣ
500 gr κιμά μοσχαρίσιο
4 κ.σ. τρίμμα φρυγανιάς
Ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό
Ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο
Αλάτι
Πιπέρι
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΦΕΤΑΣ
2 κ.σ. βούτυρο
2 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
500 gr γάλα
2 πρέζες μοσχοκάρυδο
100 gr ανθότυρο
200 gr φέτα
1 συσκ. γιαούρτι στραγγιστό
Αλάτι
Πιπέρι
Για να μάθετε την εκτέλεση, μπορείτε να επισκεφθείτε το νέο argiro.gr, εκεί όπου δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά.
