Οι μέρες που θέλουμε πολύ να ετοιμάσουμε ένα δικό μας φαγητό στην κουζίνα αλλά δεν προλαβαίνουμε, είναι πολλές αλλά για αυτές τις περιπτώσεις, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έχει και πάλι τη λύση.
Έχει μοναδικές προτάσεις για εύκολα ορεκτικά και το μόνο σίγουρο είναι πως θα αφήσουν τις καλύτερες γευστικές εντυπώσεις στους καλεσμένους σας.
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΚΟ
1 ματσ. τρυφερά σπαράγγια 2
baby μαρούλια Λίγα
μακρόστενα ντοματίνια 6
βραστά αυγά κομμένα στη μέση Λίγες
μεγάλες ελιές πράσινες ή ζαρωτές (σταφιδελιές) Λεπτές
πίτες
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΠ ΠΙΠΕΡΙΑΣ
4 κ.σ.
ψητές πιπεριές Φλωρίνης, (από βάζο) 4 κ.σ.
καρύδια ή αμύγδαλα χωρίς φλούδα 4 κ.σ.
ψίχουλα μπαγιάτικου ψωμιού 4 κ.σ.
ελαιόλαδο 2 κ.σ.
σιρόπι ροδιού ή πετιμέζι Λίγες
σταγόνες ξίδι 1 σκελ.
σκόρδο 1 κ.σ.
γλυκιά πάπρικα
Ελάχιστο κύμινο
Φύλλα δυόσμου για το γαρνίρισμα
ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΗ ΦΕΤΑ
200 gr
σκληρή φέτα 100 ml
ελαιόλαδο Λίγα
φύλλα φρέσκιας ρίγανης Λίγα
φύλλα άνηθου 1/2 κ.γ.
σπασμένο κόκκινο πιπέρι Λίγες
σταγόνες βαλσαμικό ξίδι
Για να μάθετε την εκτέλεση, μπορείτε να επισκεφθείτε το νέο argiro.gr, εκεί όπου το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά.
