ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Εύκολα γεμιστά του πεντάλεπτου από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Εύκολα γεμιστά του πεντάλεπτου από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου 1

Όλα τα μικρά αλλά πολύτιμα μυστικά για εύκολα γεμιστά χωρίς κιμά με 5 λεπτά προετοιμασία.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Είναι ίσως η πιο αγαπημένη συνταγή όταν ανοίγει ο καιρός και πλησιάζει το καλοκαίρι. Τα γεμιστά θα είναι για πάντα στην καρδιά μας γιατί είναι συνδεδεμένα με εικόνες των παιδικών μας αναμνήσεων στο σπίτι της γιαγιάς, αλλά επειδή τα θεωρούμε συχνά μπελαλίδικα, πολλές φορές αποφεύγουμε να τα φτιάξουμε.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έχει την τέλεια συνταγή για να τα εντάξετε στο εβδομαδιαίο διατροφικό σας πλάνο χωρίς να αμελείτε να δοκιμάσετε την πιο νόστιμη και καλοκαιρινή συνταγή.

Ακολουθούν τα υλικά:

ντομάτες (ώριμες και σφιχτές) 5

πιπεριές 1

πατάτα 2

μέτρια ξερά κρεμμύδια 10 κ.σ.

ρύζι καρολίνα 1/2 ματσ.

μαϊντανό 1/2 ματσ.

δυόσμο 1 κ.σ.

ζάχαρη 1/2 φλ.

ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Τα υπόλοιπα μυστικά της συνταγής θα τα βρείτε στο νέο argiro.gr, εκεί όπου δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά.


Από την τάξη στη Βουλή: Η Υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη σε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης

Τι σημαίνει να έχεις υπάρξει δασκάλα πριν γίνεις Υπουργός Παιδείας; Η Σοφία Ζαχαράκη, Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού δεν μιλά ως επαγγελματίας πολιτικός αλλά ως εκπαιδευτικός που έχει διδάξει σε όλες τις βαθμίδες, έχει δουλέψει παράλληλα σε διαφορετικά σχολεία για να συμπληρώσει το ωράριο της, έχει κάνει μάθημα σε παιδιά διαφορετικών ηλικιών, δυνατοτήτων και κοινωνικού στάτους.


READ MORE

ΑΠΟΡΡΗΤΟ