Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, τόσο περισσότερο έχουμε ανάγκη από δροσιστικά γλυκά και συνταγές που δεν είναι χρονοβόρες και δύσκολες στην εκτέλεση. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου προτείνει μια υπέροχη συνταγή που θα σας κάνει να μην αποχωρίζεστε το ψυγείο!
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΛΕ ΚΕΡΑΣΙ
1 συσκ.
ζελέ κεράσι 250 ml
νερό βραστό 250 ml
νερό κρύο
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΑΝΑΝΑ
1 kg
στραγγιστό γιαούρτι 200 gr
κρέμα γάλακτος κρύα 35% λιπαρά1 συσκ.
κομπόστα ανανά 50 gr
φιστίκι Αιγίνης (ψίχα) 80 gr
ζάχαρη, προαιρετικά 2
φακελάκια ζελατίνη σκόνη
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Λίγα
φρέσκα κεράσια
Ψιλοκομμένο φιστίκι Αιγίνης
Για να μάθετε την εκτέλεση της συνταγής, μπορείτε να επισκεφθείτε το νέο argiro.gr, εκεί όπου δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά.
