Αν θέλετε να φτιάξετε ένα εύκολο τσιζκέικ χωρίς ψήσιμο, που γίνεται σε 5′, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τη συνταγή από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που για μυστικά της έχει μια υπέροχη βελούδινη κρέμα τυριού, μπισκότα και σάλτσα βύσσινο.
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
250 gr μπισκότα digestive
125 gr βούτυρο λιωμένο (σε θερμ. δωμ.)
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
250 gr κρύα κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
500 gr τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
60 gr ζάχαρη κρυσταλλική
60 gr ζάχαρη άχνη
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
1 κ.γ. βανίλια ή κάψουλα
1 λεμόνι (ξύσμα)
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΒΥΣΣΙΝΟ
1 συσκ. κομπόστα βύσσινο
1½ κ.σ. κοφτή κορν φλάουρ
*Για να μάθετε την εκτέλεση, μπορείτε να επισκεφθείτε το νέο argiro.gr, εκεί όπου δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά.
