Τι ήταν αυτό που έκανε τόσο νόστιμο το κοκκινιστό της γιαγιάς μας, τόσο μαλακό και μας έμεινε αξέχαστο; Δεν μπορεί, κάποιο μυστικό υπάρχει! Είναι το κομμάτι του μοσχαριού, είναι τα υλικά που το συνοδεύουν στην κατσαρόλα; Τι είναι τέλος πάντων αυτό που κάνει το κοκκινιστό ένα από τα αγαπημένα φαγητά των Ελλήνων όλων των ηλικιών; Γιατί όλοι προσπαθούν να πετύχουν το καλύτερο και κανείς δεν αντιστέκεται σε αυτό το φαγητό;
Τις απαντήσεις έχει φυσικά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία μας διαβεβαιώνει ότι στην επιτυχία ενός φαγητού δεν παίζει ρόλο μόνο η συνταγή. Είναι τα μικρά μυστικά τα οποία φαίνονται απλά, αλλά είναι απαραίτητα για την επιτυχία οποιασδήποτε συνταγής κι αν ακολουθήσετε. Θα το ανακαλύψετε άλλωστε και μόνοι σας όταν θα τα κάνετε πράξη στο επόμενο μαγείρεμα.
Ιδανικό κομμάτι μοσχαριού
Υπάρχει ιδανικό κομμάτι μοσχαριού για κοκκινιστό; Αρχικά όποιο κομμάτι κρέατος και να βάλεις στο κοκκινιστό, αυτό θα γίνει μαλακό αν έχεις υπομονή. Ακόμα και το πιο σκληρό κρέας ελευθέρας βοσκής μπορεί να μελώσει και να γίνει λουκούμι.
Τα υπόλοιπα μυστικά θα τα βρείτε στο νέο argiro.gr, εκεί όπου το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά.
