Ψάχνετε εναλλακτικούς τρόπους να αντικαταστήσετε το κρέας που καταναλώνετε ή έστω να το μειώσετε χωρίς να χάσετε ούτε σε θρεπτικά συστατικά αλλά ούτε και σε γεύση; Γίνεται να αντικατασταθεί το κρέας με λαχανικά και να μην μας λείψει κανένα από τα αγαπημένα μας φαγητά; Γίνεται σύμφωνα με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, χρησιμοποιώντας τα παρακάτω λαχανικά. Άλλωστε, η χορτοφαγική και η vegan κουζίνα έχει εξελιχθεί τόσο πολύ, που σε μερικές περιπτώσεις είναι και πιο γευστική.
Μανιτάρια
Τα μανιτάρια αν μαγειρευτούν με τον κατάλληλο τρόπο δίνουν αυτή την αίσθηση της γεύσης αλλά και του κορεσμού που δημιουργεί το κρέας. Προτιμήστε τα Portobello και τα λευκά μανιτάρια. Είναι υγιεινά και πραγματικά μπορούν να αντικαταστήσουν το κρέας σε πολλές συνταγές.
Για να μάθετε τα υπόλοιπα λαχανικά που αντικαθιστούν το κρέας, μπορείτε να επισκεφθείτε το νέο argiro.gr, εκεί όπου δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά.