ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Style reset: 10 σύνολα που θα φορέσουμε τον Ιανουάριο

Style reset: 10 σύνολα που θα φορέσουμε τον Ιανουάριο 1

Ξεκινάει με σκανδιναβικό ψύχος, απαντάμε με σκανδιναβικό coolness.

ΑΠΟ ΜΑΡΘΑ ΚΟΥΜΠΑΝΗ

Ο Ιανουάριος είναι πάντα κάτι περισσότερο από έναν ακόμα χειμωνιάτικο μήνα. Είναι το φυσικό pause μετά την υπερβολή των γιορτών, η στιγμή που η ντουλάπα –όπως κι εμείς– ζητά επανεκκίνηση. Λιγότερος «θόρυβος», περισσότερη κομψότητα, περισσότερα σύνολα που έχουν διάρκεια, χαρακτήρα και λειτουργικότητα.

Το style reset του Ιανουαρίου δεν έχει να κάνει με ριζικές αλλαγές, αλλά με έξυπνες επιλογές. Επενδύουμε σε πιο ζεστά πανωφόρια που ορίζουν το look από μόνα τους: statement γούνες και γούνινα ημίπαλτα που φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ και προσθέτουν αβίαστη πολυτέλεια. Το δέρμα επιστρέφει δυναμικά σε καθαρές γραμμές και διαχρονικές σιλουέτες, ενώ τα suede στοιχεία φέρνουν υφή, βάθος και μια ήσυχη αίσθηση κομψότητας.

Η χρωματική παλέτα κινείται σε πιο αρμονικούς, ουδέτερους τόνους – off-white, σοκολατί, γκρι, μπεζ, βαθύ μαύρο. Είναι σαν να καθαρίζουμε το οπτικό μας πεδίο και να αφήνουμε το στιλ να μιλήσει μέσα από την ποιότητα των υλικών και την ισορροπία των συνδυασμών. Ο Ιανουάριος δεν ζητά εντυπωσιασμούς· ζητά σύνολα που «στέκονται» και μας συνοδεύουν με αυτοπεποίθηση στην καθημερινότητα.

Το γούνινο κασκόλ πάνω από παλτό, τζιν και loafers

Λεοπάρ σακάκι και τσάντα με τρουκς

Μαύρο ζιβάγκο, ζακάρ παντελόνι και almond flats

Ιβουάρ κοτλέ παντελόνι, κόκκινο πλεκτό και μαύρο μάξι παλτό

Καρό φούστα με κόκκινες combat boots

Κρεμ γούνα με λευκό τζιν

Penny Lane πανωφόρι και μπότες ιππασίας

Η μακριά suede φούστα

Faux γούνα και δερμάτινο παντελόνι

Κ

Κόκκινο shearling coat, skinny jeans και μποτάκια με γούνα


Από την τάξη στη Βουλή: Η Υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη σε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης

Τι σημαίνει να έχεις υπάρξει δασκάλα πριν γίνεις Υπουργός Παιδείας; Η Σοφία Ζαχαράκη, Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού δεν μιλά ως επαγγελματίας πολιτικός αλλά ως εκπαιδευτικός που έχει διδάξει σε όλες τις βαθμίδες, έχει δουλέψει παράλληλα σε διαφορετικά σχολεία για να συμπληρώσει το ωράριο της, έχει κάνει μάθημα σε παιδιά διαφορετικών ηλικιών, δυνατοτήτων και κοινωνικού στάτους.


READ MORE

ΑΠΟΡΡΗΤΟ