ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Η Mariah Carey επιλέγει Celia Kritharioti για την παγκόσμια περιοδεία της “The Celebration of Mimi”!

Η Mariah Carey επιλέγει Celia Kritharioti για την παγκόσμια περιοδεία της “The Celebration of Mimi”! 1

Η εμφάνιση της Mariah στη Σενζέν αποτελεί άλλη μία λαμπερή στιγμή στη μακρά πορεία του Οίκου Celia Kritharioti στο διεθνές προσκήνιο της μόδας και της τέχνης.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Η διεθνής σταρ Mariah Carey έκλεψε τις εντυπώσεις στη Σενζέν, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της “The Celebration of Mimi”, επιλέγοντας μια αριστουργηματική δημιουργία Υψηλής Ραπτικής της Celia Kritharioti.

Η Mariah εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα εκθαμβωτικό φόρεμα από ασημένια μεταξωτή δαντέλα, διακοσμημένο με περίτεχνα κεντήματα, αποπνέοντας πολυτέλεια, κομψότητα και θεατρικότητα – χαρακτηριστικά που συνδέουν άρρηκτα τη δημιουργία με την εμβληματική αισθητική της Mariah Carey.

Η επιλογή της Mariah Carey επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά τη διεθνή απήχηση και τον αξεπέραστο χαρακτήρα του ιστορικίοτερου ελληνικού Οίκου Υψηλής Ραπτικής, υπογράφοντας δημιουργίες που ξεπερνούν τις τάσεις και αναδεικνύουν την μοναδική φύση κάθε γυναίκας.

Η εμφάνιση της Mariah στη Σενζέν αποτελεί άλλη μία λαμπερή στιγμή στη μακρά πορεία του Οίκου Celia Kritharioti στο διεθνές προσκήνιο της μόδας και της τέχνης.

Η Mariah Carey επιλέγει Celia Kritharioti για την παγκόσμια περιοδεία της “The Celebration of Mimi”! 2

Μουσική, νοσταλγία, αναμνήσεις και συναισθήματα με την Όλγα Τσαουσέλου

Στο σημερινό επεισόδιο του "Έχεις Δύο Λεπτά;" η Ειρήνη και η Έλενα υποδέχονται τη ραδιοφωνική παραγωγό του My Radio 104,6, Όλγα Τσαουσέλου και μιλούν για τη μουσική που μας συνοδεύει στις γιορτές.


READ MORE

ΑΠΟΡΡΗΤΟ