ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Η Έμιλυ Κολιανδρή έφερε την άνοιξη με τον πιο εντυπωσιακό συνδυασμό στο look της

Η Έμιλυ Κολιανδρή έφερε την άνοιξη με τον πιο εντυπωσιακό συνδυασμό στο look της 1

H εμφάνιση που μας ενέπνευσε.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Η Έμιλυ Κολιανδρή πήγε στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Λευτέρη Ζαμπετάκη με τίτλο «Έρωτες θερίζουν» και έκανε την πιο δροσερή και ταυτόχρονα εντυπωσιακή εμφάνιση που φώναζε «άνοιξη»! Συνοδευόταν από τον σύζυγό της, Χρήστο Λούλη.

 

 

Aγαπημένη του Grace -καθώς πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στο δεύτερο, ανοιξιάτικο τεύχος– η ηθοποιός μας ενέπνευσε για ακόμα μία φορά με την καλαίσθητη παρουσία της. Η κυρία Κολιανδρή για την περίσταση επέλεξε έναν τολμηρό combo, που συνδύαζε δύο διαφορετικές έντονες αποχρώσεις και ένα διαχρονικό ανοιξιάτικο print που δεν είναι άλλο από το floral.

Η Έμιλυ Κολιανδρή φορούσε ένα υπέροχο, ελαφρύ μαντό με μεσαίο μήκος σε έντονο ροζ χρώμα και πολύχρωμα λουλούδια από το ιταλικό brand Wendy Trendy. Από κάτω το σύνολό της περιλάμβανε κλασικό μαύρο φαρδύ παντελόνι και ντραπέ τοπ από λαμπερό ύφασμα σε πράσινο χρώμα, δημιουργώντας ένα bold και statement look. Το ολοκλήρωσε με μαύρες γόβες από λουστρίνι με τετράγωνη μύτη.

 

Αν και φαινομενικά τα δύο κυρίαρχα κομμάτια του outfit είναι επίφοβο να συνδυαστούν και να φορεθούν μαζί, η Έμιλυ Κολιανδρή είπε «ναι» στο color blocking και κατάφερε να ισορροπήσει κρατώντας μίνιμαλ την υπόλοιπη εμφάνιση.

Η Έμιλυ Κολιανδρή έφερε την άνοιξη με τον πιο εντυπωσιακό συνδυασμό στο look της 2

NDP


Από την τάξη στη Βουλή: Η Υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη σε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης

Τι σημαίνει να έχεις υπάρξει δασκάλα πριν γίνεις Υπουργός Παιδείας; Η Σοφία Ζαχαράκη, Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού δεν μιλά ως επαγγελματίας πολιτικός αλλά ως εκπαιδευτικός που έχει διδάξει σε όλες τις βαθμίδες, έχει δουλέψει παράλληλα σε διαφορετικά σχολεία για να συμπληρώσει το ωράριο της, έχει κάνει μάθημα σε παιδιά διαφορετικών ηλικιών, δυνατοτήτων και κοινωνικού στάτους.


READ MORE

ΑΠΟΡΡΗΤΟ