ΤΟ ΒΗΜΑ logo

H Maria Menounos και η Keltie Knight επέλεξαν Celia Kritharioti στα Oscars

H Maria Menounos και η Keltie Knight επέλεξαν Celia Kritharioti στα Oscars 1

Οι δημιουργίες της Ελληνίδας σχεδιάστριας δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τα χθεσινά Oscars.

ΑΠΟ ΜΑΡΘΑ ΚΟΥΜΠΑΝΗ

Η μεγάλη βραδιά των βραβείων Όσκαρ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με μεγάλους νικητές την ταινία Oppenheimer, την Emma Stone, τον Robert Downey Jr. και μια σειρά από λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Απο την κορυφαία εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει μία τουλάχιστον δημιουργία με την υπογραφή της καταξιωμένης Ελληνίδας σχεδιάστριας Celia Kritharioti.

Η Keltie Knight η βραβευμένη με 3 βραβεία Emmy, τηλεοπτική παρουσιάστρια, Keltie Knight εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της 96ης απονομής των βραβείων Όσκαρ με μία haute couture δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας. Επέλεξε ένα girly gown σε έντονο ροζ χρώμα. Ακόμα, είχε strapless τοπ στο πάνω μέρος και όγκο στο κάτω και έναν oversized φιόγκο.

 

Η Maria Menounos πήγε μαζί με τη Σήλια Κριθαριώτη και τον σύζυγό της σε ένα από τα pre-parties της τελετής. Η Μαρία Μενούνος επέλεξε μία ολόσωμη μαύρη φόρμα με halter neck σχέδιο και εντυπωσιακή πλάτη.

 

Και η ίδια η σχεδιάστρια όμως ήταν πολύ εντυπωσιακή, με off the shoulder φόρεμα με μαύρο βελούδινο τοπ με φουσκωτά μανίκια και full skirt σε κόκκινη απόχρωση.

Bravo!

H Maria Menounos και η Keltie Knight επέλεξαν Celia Kritharioti στα Oscars 2

Από την τάξη στη Βουλή: Η Υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη σε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης

Τι σημαίνει να έχεις υπάρξει δασκάλα πριν γίνεις Υπουργός Παιδείας; Η Σοφία Ζαχαράκη, Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού δεν μιλά ως επαγγελματίας πολιτικός αλλά ως εκπαιδευτικός που έχει διδάξει σε όλες τις βαθμίδες, έχει δουλέψει παράλληλα σε διαφορετικά σχολεία για να συμπληρώσει το ωράριο της, έχει κάνει μάθημα σε παιδιά διαφορετικών ηλικιών, δυνατοτήτων και κοινωνικού στάτους.


READ MORE

ΑΠΟΡΡΗΤΟ