ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Η Δούκισσα Νομικού πέρασε παραμυθένια Χριστούγεννα με την οικογένειά της

Η Δούκισσα Νομικού πέρασε παραμυθένια Χριστούγεννα με την οικογένειά της 1
Instagram

Το μοντέλο, αφού μοιράστηκε ευχές με τους ακολούθους της, ανέβασε μια φωτογραφία με έναν...Άγιο Βασίλη πάνω σε τζετ σκι, από τον εξωτερικό προορισμό όπου βρίσκεται με την οικογένειά της.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης επέλεξαν να γιορτάσουν τα φετινά Χριστούγεννα με έναν τρόπο διαφορετικό από το συνηθισμένο, αφήνοντας πίσω το χειμωνιάτικο σκηνικό και αναζητώντας ζεστές, καλοκαιρινές στιγμές. Μαζί με τα δύο τους παιδιά, βρίσκονται σε έναν εξωτικό προορισμό, ο οποίος, αν και δεν έχει αποκαλυφθεί επίσημα, πολλοί πιστεύουν ότι είναι οι Μαλδίβες, με βάση τις εικόνες που μοιράστηκε η Δούκισσα στα social media.

Αντί για το κρύο και τα χιόνια που συχνά συνοδεύουν τις γιορτές, η οικογένεια απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και την εξωτική ατμόσφαιρα, ζώντας μία εναλλακτική εκδοχή χειμερινών διακοπών. Η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε μερικές στιγμές από τις διακοπές τους, συνοδευόμενες από ευχές γεμάτες ζεστασιά και αγάπη:

«Σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα! Με υγεία, αγάπη, φως, ζεστασιά. Να θυμόμαστε πως η ουσία βρίσκεται στις στιγμές που μοιραζόμαστε. Με εκτίμηση, Δ. Δ. Σ. Α.», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, προσκαλώντας τους ακολούθους της να επικεντρωθούν στις σημαντικές στιγμές της ζωής.

Στην επόμενη ανάρτηση, βλέπουμε έναν Άγιο Βασίλη, πάνω σε τζετ σκι, να δαμάζει τα κύματα, αλλά και φωτογραφίες και βίντεο της Δούκισσας Νομικού και της οικογένειάς της, χριστουγεννιάτικα έλατα και γλυκά.


Μία νέα αρχή & Γιατί είναι τόσο δύσκολο να κάνουμε φίλους μετά τα 30;

Υπάρχει κάτι βαθιά αυτοαναφορικό στο να ξεκινάς μια νέα συνεργασία μιλώντας για το πόσο δύσκολο είναι να χτίσεις καινούργιες σχέσεις. Κι όμως, αυτό ακριβώς κάνουν η Έλενα Πάκου και η Δέσποινα Δημά στο πρώτο επεισόδιο της νέας εποχής του podcast «Έχεις Δυο Λεπτά», ανοίγοντας την κουβέντα για το παράδοξο της ενήλικης φιλίας.


READ MORE

Exit mobile version