ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Style Icons: Ο φακός συλλαμβάνει την Ειρήνη Παπά δίπλα στον Giorgio Armani σε δεξίωση το 1990

Style Icons: Ο φακός συλλαμβάνει την Ειρήνη Παπά δίπλα στον Giorgio Armani σε δεξίωση το 1990 1
Getty Images/ Ideal Image

Μια λήψη που έμεινε στην ιστορία.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Ο φακός συλλαμβάνει την Ειρήνη Παπά δίπλα στον Giorgio Armani στην δεξίωση μετά την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ “Made in Milan” για τον εμβληματικό σχεδιαστή που είχε σκηνοθετήσει ο Martin Scorsese το 1990.

Η διεθνής Ελληνίδα εκτός από μεγάλη ηθοποιός ήταν και μια ιέρεια του στυλ με αέρα ξεκάθαρα Ελληνικό: Όταν ο Αλέκος Σακελλάριος είχε αντικρίσει την Ειρήνη Παπά για πρώτη φορά την είχε αποκαλέσει «ζωντανή Καρυάτιδα».

Ο Πορτογάλος σκηνοθέτης Μανοέλ Ντε Ολιβέιρα, με τον οποίο η ηθοποιός είχε συνεργαστεί τρεις φορές και είχε σκηνοθετήσει την τελευταία της ταινία «Λαχταριστές Στιγμές» (A Talking Picture) το 2003, είχε πει ότι η Ειρήνη Παπά είναι «η πανέμορφη και μεγαλοπρεπής φιγούρα που ενσαρκώνει τη γυναικεία ψυχή στη βαθύτερη έκφραση της και η εικόνα της Ελλάδας όλων των εποχών».


Διαζύγιο: Πώς το ζει η μαμά- Πώς το θυμάται το παιδί;

Στο νέο επεισόδιο του podcast «Έχεις Δύο Λεπτά;», η Έλενα Πάκου και η Δέσποινα Δήμα προσεγγίζουν το θέμα του διαζυγίου μέσα από δύο διαφορετικές, αλλά βαθιά συνδεδεμένες οπτικές: εκείνη της χωρισμένης μαμάς και εκείνη της κόρης χωρισμένων γονιών.


READ MORE

Exit mobile version