ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Style Icons: Ο φακός συλλαμβάνει την Ειρήνη Παπά δίπλα στον Giorgio Armani σε δεξίωση το 1990

Style Icons: Ο φακός συλλαμβάνει την Ειρήνη Παπά δίπλα στον Giorgio Armani σε δεξίωση το 1990 1
Getty Images/ Ideal Image

Μια λήψη που έμεινε στην ιστορία.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Ο φακός συλλαμβάνει την Ειρήνη Παπά δίπλα στον Giorgio Armani στην δεξίωση μετά την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ “Made in Milan” για τον εμβληματικό σχεδιαστή που είχε σκηνοθετήσει ο Martin Scorsese το 1990.

Η διεθνής Ελληνίδα εκτός από μεγάλη ηθοποιός ήταν και μια ιέρεια του στυλ με αέρα ξεκάθαρα Ελληνικό: Όταν ο Αλέκος Σακελλάριος είχε αντικρίσει την Ειρήνη Παπά για πρώτη φορά την είχε αποκαλέσει «ζωντανή Καρυάτιδα».

Ο Πορτογάλος σκηνοθέτης Μανοέλ Ντε Ολιβέιρα, με τον οποίο η ηθοποιός είχε συνεργαστεί τρεις φορές και είχε σκηνοθετήσει την τελευταία της ταινία «Λαχταριστές Στιγμές» (A Talking Picture) το 2003, είχε πει ότι η Ειρήνη Παπά είναι «η πανέμορφη και μεγαλοπρεπής φιγούρα που ενσαρκώνει τη γυναικεία ψυχή στη βαθύτερη έκφραση της και η εικόνα της Ελλάδας όλων των εποχών».


Ανίτα Μπραντ: Ό,τι χρόνο έχω, τον δίνω απλόχερα στα παιδιά μου και στη δουλειά μου»

Η Ειρήνη Ζουρνατζή και η Έλενα Πάκου στο σημερινό επεισόδιο, κάνουν έναν υπέροχο διάλογο με την Ανίτα Μπραντ, επιχειρηματία στον κόσμο της ομορφιάς, η οποία ανοιχτά και διάφανα μιλά (σχεδόν) για όλα.


READ MORE

ΑΠΟΡΡΗΤΟ