ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Οι «αντίζηλες»: Η Μαρία Κάλλας και η Τίνα Λιβανού κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας με τη «Χριστίνα» το 1959

Οι «αντίζηλες»: Η Μαρία Κάλλας και η Τίνα Λιβανού κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας με τη «Χριστίνα» το 1959 1

Στους Δελφούς οι δυο γυναίκες απαθανατίστηκαν από το φακό των ρεπόρτερ χαμογελαστές χωρίς τίποτα να προδίδει το δράμα στα παρασκήνια.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Kατά τη διάρκεια της περίφημης κρουαζιέρας με την «Χριστίνα» το 1959, στην οποία εκδηλώθηκε ο έρωτας Ωνάση-Κάλλας, η Τίνα Λιβανού επέδειξε παροιμιώδη ψυχραιμία.

Παρ’ ότι υποψιασμένη για αυτό που συνέβαινε αντιμετώπισε τη Μαρία Κάλλας ως φιλοξενη οικοδέσποινα. Στους Δελφούς οι δυο γυναίκες απαθανατίστηκαν από το φακό των ρεπόρτερ χαμογελαστές χωρίς τίποτα να προδίδει το δράμα στα παρασκήνια.

Οι «αντίζηλες»: Η Μαρία Κάλλας και η Τίνα Λιβανού κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας με τη «Χριστίνα» το 1959 2

Μετά το τέλος της κρουαζιέρας και την αποκάλυψη του δεσμού η Τίνα απηυδισμένη από τις απιστίες του Ωνάση, πήρε διαζύγιο από τον Έλληνα εφοπλιστή, αφού πρώτα τον πλήρωσε αρκετές φορές με το ίδιο νόμισμα, και αμέσως μετά παντρεύτηκε το μαρκήσιο του Μπλάντφορντ. 


Μία νέα αρχή & Γιατί είναι τόσο δύσκολο να κάνουμε φίλους μετά τα 30;

Υπάρχει κάτι βαθιά αυτοαναφορικό στο να ξεκινάς μια νέα συνεργασία μιλώντας για το πόσο δύσκολο είναι να χτίσεις καινούργιες σχέσεις. Κι όμως, αυτό ακριβώς κάνουν η Έλενα Πάκου και η Δέσποινα Δημά στο πρώτο επεισόδιο της νέας εποχής του podcast «Έχεις Δυο Λεπτά», ανοίγοντας την κουβέντα για το παράδοξο της ενήλικης φιλίας.


READ MORE

ΑΠΟΡΡΗΤΟ