ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Μαρία Κάλλας- Η σπάνια έγχρωμη φωτογραφία με τον πατέρα της από το 1960

Μαρία Κάλλας- Η σπάνια έγχρωμη φωτογραφία με τον πατέρα της από το 1960 1

Μια νοσταλγική λήψη από το παρελθόν.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Μια σπάνια έγχρωμη φωτογραφία της Μαρίας Κάλλας με τον πατέρα της, Γιώργο Καλογερόπουλο στην Επίδαυρο τον Αύγουστο του 1960, όταν η λυρική τραγουδίστρια ερμήνευσε την όπερα του Μπελίνι “Νόρμα”.

Είναι γνωστή η κακή σχέση που είχε η Κάλλας με την οικογένεια της ειδικότερα αφού έγινε διάσημη.

Μαρία Κάλλας- Η σπάνια έγχρωμη φωτογραφία με τον πατέρα της από το 1960 2

Η τραγουδίστρια ήταν πολύ θυμωμένη με τη μητέρα της επειδή είχε πουλήσει ιστορίες για την ίδια στον Τύπο, αλλά είχε γράψει και ένα βιβλίο για τη διάσημη κόρη της και δεν δίσταζε να την εκβιάζει προκειμένου να της αποσπά χρήματα. Αλλά και ο πατέρας της είχε στείλει ένα γράμμα, ότι υποτίθεται νοσηλευόταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση σε ένα άθλιο νοσοκομείο προκειμένου να του στείλει χρήματα. Στην πραγματικότητα νοσηλευόταν για μια ελαφριά ασθένεια.

Η Κάλλας αναφέρει σε μια επιστολή: «Έχω βαρεθεί τον εγωισμό και την αδιαφορία των γονιών μου απέναντί μου… Δεν θέλω καμία σχέση μαζί τους.


Τι συμβαίνει τελικά με τους άντρες σήμερα;

Η Ειρήνη και η Έλενα ανοίγουν τη συζήτηση για την ανδρική ανασφάλεια, τη σύγχυση ρόλων, το dating στην εποχή των social media και τα όρια που οι γυναίκες δεν είναι πια διατεθειμένες να διαπραγματευτούν.


READ MORE

ΑΠΟΡΡΗΤΟ