ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Κάποτε στη Eurovision: Όταν η Άννα Βίσση είχε δώσει συνέντευξη για τον διαγωνισμό του 1980

Κάποτε στη Eurovision: Όταν η Άννα Βίσση είχε δώσει συνέντευξη για τον διαγωνισμό του 1980 1

Τη στιγμή που η αγαπημένη τραγουδίστρια ετοιμαζόταν μαζί με το συγκρότημα Επίκουροι να αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο του Ελληνικού για τη Χάγη της Ολλανδίας.

ΑΠΟ GRACE TEAM

 Η Άννα Βίσση δίνει συνέντευξη καθώς ετοιμάζεται μαζί με το συγκρότημα Επίκουροι να αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο του Ελληνικού για τη Χάγη της Ολλανδίας όπου είχε διοργανωθεί ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision το 1980.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια- μόλις 23 ετών τότε- και το συγκρότημα εκπροσώπησαν την Ελλάδα με το «Ώτοστοπ», σε μουσική του Τζίκ Νακασσιάν και στίχους - οι οποίοι περιλάμβαναν τον τίτλο του τραγουδιού 37 φορές-της Ρόνυ Σοφού.

Κάποτε στη Eurovision: Όταν η Άννα Βίσση είχε δώσει συνέντευξη για τον διαγωνισμό του 1980 2

Το τραγούδι ήταν η έκτη συμμετοχή της Ελλάδας στον διαγωνισμό και έλαβε 30 πόντους, κερδίζοντας την 13η θέση ανάμεσα σε 19 χώρες που συμμετείχαν.

Τον διαγωνισμό είχε κερδίσει ο Johnny Logan με το “What’s another year”. Ο τραγουδιστής θα κέρδιζε άλλες δύο φορές τον διαγωνισμό, ενώ δυο χρόνια αργότερα η Άννα Βίσση θα τα πήγαινε πολύ καλύτερα με το τραγούδι «Μόνο η αγάπη» εκπροσωπώντας την Κύπρο και κερδίζοντας την 5η θέση.


Οι συμβουλές που δίνουμε στους άλλους (αλλά δεν ακολουθούμε ποτέ εμείς)

Είμαστε εξαιρετικές στο να λύνουμε τα προβλήματα των άλλων. Γιατί τότε δεν ακολουθούμε κι εμείς τις (δικές μας) συμβουλές;


READ MORE

Exit mobile version