ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Επικίνδυνη γοητεία: Ο Άλκης Γιαννακάς με την Ίλυα Λιβυκού στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 1966

Επικίνδυνη γοητεία: Ο Άλκης Γιαννακάς με την Ίλυα Λιβυκού στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 1966 1

Μια ιστορική λήψη με τον ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή στις 12 Οκτωβρίου σε ηλικία 80 ετών.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Ο Άλκης Γιαννακάς με την Ίλυα Λιβυκού, την συμπρωταγωνίστρια του στα «Μυστικά της αμαρτωλής Αθήνας», είχαν καταγραφεί μαζί στο φακό στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 1966. Ο Άλκης Γιαννακάς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών, αφήνοντας πίσω του μια ενδιαφέρουσα κινηματογραφική κληρονομιά.

Επικίνδυνη γοητεία: Ο Άλκης Γιαννακάς με την Ίλυα Λιβυκού στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 1966 2

Ο ηθοποιός ενσάρκωσε όσο λίγοι το αρχέτυπο του «κακού παιδιού», με επικίνδυνη γοητεία. Ο ρόλος του στο «Ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη» το 1965 σημάδεψε την καριέρα του και το κοινό τον ταύτισε μαζί του.

Η θυελλώδης σχέση του με τη Γκιζέλα Ντάλι με την οποία είχαν γνωριστεί κι ερωτευτεί στο πλατό της ταινίας «Ο Παρθένος» είχε αφήσει επίσης εποχή. Ο Άλκης Γιαννακάς είχε αποσυρθεί από το επάγγελμα στα τέλη της δεκαετίας του 80 και ζούσε μια ήσυχη ζωή με τη σύντροφό του.


Τι συμβαίνει τελικά με τους άντρες σήμερα;

Η Ειρήνη και η Έλενα ανοίγουν τη συζήτηση για την ανδρική ανασφάλεια, τη σύγχυση ρόλων, το dating στην εποχή των social media και τα όρια που οι γυναίκες δεν είναι πια διατεθειμένες να διαπραγματευτούν.


READ MORE

Exit mobile version